Tomáš Batiz Hokej

Patrik Števuliak o svojej budúcnosti: Chcel by som hrať Tipsport ligu, ale...

Talentovaný mladý hokejista Patrik Števuliak sa po úspešnom angažovaní v popradskom tíme vrátil späť na Liptov, kde absolvuje letnú prípravu. Budúcnosť 20-ročného útočníka je ešte stále neistá.

Ilustračný obrázok k článku Patrik Števuliak o svojej budúcnosti: Chcel by som hrať Tipsport ligu, ale...
Foto: Tomáš Batiz

Pochádza z Oravy, ale vychoval ho práve mikulášsky hokejový klub, v ktorom počas svojej doterajšej kariéry zaznamenal viacero úspechov hlavne v mládežníckych súťažiach. Patrik Števuliak, ktorý poslednú sezónu obliekal dres popradského klubu, sa vracia do Liptovského Mikuláša, kde s tímom absolvuje letnú prípravu. “Prípravu na novú sezónu som začal v Mikuláši, kde som sa k tímu pripojil 16. mája,” povedal Števuliak, ktorý sa následne vyjadril aj na margo najbližšej sezóny: “Ak by sa mi naskytla možnosť hrať najvyššiu súťaž, tak by som to určite rád prijal. Momentálne som stále hráč Liptovského Mikuláša, takže pravdepodobne začnem sezónu na Liptove.”

Škola hokeja v Poprade

Po skvelej sezóne 2014/2015 v juniorskej extraligovej súťaži, kde Števuliak dominoval v bodovom hodnotení, prišla ponuka od popradského tímu. “Sezóna v Poprade mi dala veľmi veľa. Skúsil som extraligový hokej, kde som mal možnosť hrať po boku skúsených hráčov ako napríklad Kroták, Bartečko a Suchý. Na druhej strane som si uvedomil aj to, že ešte musím na sebe dosť pracovať,” pokračuje v rozprávaní Patrik Števuliak.

Paukovček mu nevolal

Práve sezónu v Poprade Števuliak absolvoval pod vedením liptovského trénera Pavla Paukovčeka, ktorý pred pár týždňami zmenil svoje pôsobisko, po tom čo sa dohodol na spolupráci s martinským tímom. “S trénerom Paukovčekom som sa o pôsobení v Martine nerozprával,” vysvetlil Patrik.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM