Slávka Kellová Kultúra

Peter Bič Projekt v Mikuláši: Vieme kto bude pri tom :)

Termín liptovskomikulášskeho koncertu košickej skupiny Peter Bič Project sa nezadržateľne blíži. Aj s najnovším horúcim hitom „Hey Now“ sa predstavia liptovskému publiku už vo štvrtok 2. augusta.

Názov skupiny je odvodený od čelného predstaviteľa tohto hudobného zoskupenia Petra Biča, ktorý má vo svojej umeleckej histórii spoluprácu s kapelou IMT Smile ako gitarista. Spolupracoval aj s takými hviezdami ako Lenka Filipová, Jana Kirschner či Richard Müller.

Skladba „Hey Now“ dáva o sebe počuteľne vedieť nie len v slovenských, ale aj českých rádiách. O „Hey Now“ se píše dokonca v Amerike a je nasadená do populárnej dánskej hitparády ChartBase. A toto všetko budú mať teraz Mikulášania naživo vo Vile Dr. Stodolu (zámoček oproti pošte) už v auguste. Predkapelou košického zoskupenia bude domáca kapela 4FAL.

Traja z Vás, ktorí sa zapojili do našej súťaže budú pri tom. Šťastie sa usmialo na Ľubicu Šoučíkovú z Podturne, Mareka Benikovského z Liptovského Mikuláša a Mariannu Líškovú z Liptovského Mikuláša.

Srdečne gratulujeme :)

Tí, ktorí nemali toľko šťastia, si môžu vstupenky zakúpiť v predpredaji v liptovskomi­kulášskom Infocentre.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM