Michal Paška Hokej

Peter Klepáč je späť, v zostave už proti Trebišovu

Druhá najvyššia hokejová súťaž na Slovensku pokračuje v piatok 21. októbra 2011 stretnutiami trinásteho kola. Hráči HK 32 Liptovský Mikuláš sa o 17:00 hodine stretnú na domácom ľade s Trebišovom.

Podľa papierových predpokladov je favorit duelu jasný: Mikulášania sú v tabuľke s 25 bodmi na druhom mieste, Trebišovu patrí za deväť získaných bodov predposledná dvanásta priečka. „O žiadnom podcenení súpera nemôže byť v našom mužstve ani reč. Je jasné, že sme favoritmi a našim jediným cieľom je získať tri body. Tomu ale musí zodpovedať herná disciplína a výkon, ktorý sa divákom bude páčiť,“ jednoznačne tvrdí tréner mikulášskeho prvoligistu Rudolf Záruba.

Hráči HK 32 chcú potvrdiť utorkové víťazstvo z Topoľčian. „Teší nás, že sa na ľad po dlhšom zranení vracia skúsený obranca Peter Klepáč (na fotografii v strede). Naopak, po operácii je ďalší obranca Peter Lištiak, s ktorým zatiaľ nemôžeme počítať,“ skonštatoval tréner.

Druhým zraneným je útočník Marek Uram. O jeho zranení podrobnejšie informuje v tomto článku: http://www.mikulas24.sk/clanky?…

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM