Michal Paška Hokej

Peter Lištiak verí, že v novembri bude opäť na ľade

Skúsený hokejový obranca HK 32 Liptovský Mikuláš Peter Lištiak (na archívnej fotografii po jednom zo zápasov) laboruje už viac ako mesiac so zraneným kolenom. Verí, že na ľade sa objaví už počas novembra.

Stalo sa to ešte v septembri pred zápasom s Michalovcami, keď si obranca prvoligového HK 32 Liptovský Mikuláš Peter Lištiak zranil koleno. Odvtedy fanúšikovia odchovanca mikulášskej hokejovej školy na ľade nevideli. Zaujímalo nás, kedy sa tak opäť stane.

„V stredu (26. októbra) ma čaká kontrola zraneného kolena. Verím, že výsledky budú pozitívne a v novembri budem môcť opäť byť na ľade,“ povedal „Lišťo“ aktuálne informácie pre www.mikulas24.sk.

Aj napriek tomu, že momentálne nemôže hrať, stretnutia svojho tímu poctivo sleduje. Svojim spoluhráčom vystavil nasledovné vysvedčenie. „Každý zápas je iný. Dôležité je, že sa nám zatiaľ darí zbierať dôležité body. Má to vplyv aj na psychickú pohodu v kabíne. Teší ma, že sme v tabuľke na vrchných priečkach, sezóna je ale ešte dlhá. Musíme postupovať od zápasu k zápasu.“

foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM