Futbal

Piata výhra v sezóne: Mikulášania uštedrili Popradčanom štvorku

V ôsmom kole druhej futbalovej Doxxbet ligy privítal MFK Tatran Liptovský Mikuláš na svojom trávniku susedný Poprad. Pekná divácka kulisa v Okoličnom videla až päť gólov.

Ilustračný obrázok k článku Piata výhra v sezóne: Mikulášania uštedrili Popradčanom štvorku
Zdroj: Dnes24.sk

Na radosť domácich priaznivcov až štyri presné zásahy z celkového počtu vsietili Liptáci. Stabilný pilier mikulášskeho kádra Ivan Lišivka zaznamenal dva góly. Hostia síce na začiatku druhého polčasu vyrovnali na 1:1, no gól bývalého hráča MFK Tatran Lukáša Kubusa v konečnom účtovaní nič neznamenal. Na víťazstve 4:1 sa gólmi podieľali aj Kurák s Kucharčíkom.

Zverenci trénera Karola Praženicu sa piatym víťazstvom v sezóne (3 prehry) vrátili na tretiu priečku druhej ligy skupiny východ, hneď za líderskú dvojicu Zvolen a Michalovce. „Praženicovci“ sa budúcu sobotu predstavia na pôde piatej Rimavskej Soboty, ktorá má aktuálne o štyri body menej, ako Liptáci (11). Duel má výkop o 15:00 hod.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – FK Poprad 4:1 (1:0)
Góly: 10. a 86. Lišivka, 76. Kurák (z pok. kopu), 89. Kucharčík – 47. L. Kubus
Žlté karty: 64. Palutka, 70. L. Kubus, 86. Ujčík (všetci Poprad)
Rozhodovali: Kráľovič – Vorel, Bednár
Divákov: 580
Zostava MFK Tatran: Macík – Kubena, Papaj, Jánošík (83. Kucharčík), Válovčan, Kostúrik (70. Chomistek), Staš (79. Čekan), Lišivka, Hoferica, Pastva, Kurák

Autor článku: Pavol Tomčík
Foto: Michal Paška

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM