Slávka Kellová Kultúra

Plesová sezóna začína

Plesová sezóna v Liptovskom Mikuláši začína 22. reprezentačným plesom primátora mesta. V sobotu 21. januára privíta veľká sála tunajšieho Domu kultúry nielen zábavychtivých Mikulášanov, ale aj známe tváre showbiznisu.

Plesovým večerom bude sprevádzať herečka a speváčka Helena Krajčiová, ktorá je známa najmä zo slovenských seriálov Zita na krku a Profesionáli, ale aj zo speváckej skupiny Fragile. V sprievodnom programe vystúpia tiež tanečné čísla skupín Dancemania a Maestro a hviezdou večera bude operný spevák s úžasným barytónom Martin Babjak. Predstaví sa tiež súbor Sláčik z Liptovského Hrádku, akrobatické číslo Františka Hečka a tancovať sa bude aj na rytmy martinskej kapely HomoSapiens. Začiatok plesovej zábavy je naplánovaný na 19:00.

Každoročnou súčasťou primátorského plesu je aj tombola, výťažok z ktorej putuje na dobročinné účely. Tento rok nájdu vyzbierané prostriedky svoje opodstatnenie v pobočke Spišskej katolíckej charity v Liptovskom Mikuláši a v Cirkevnom zbore ECAV v Liptovskom Mikuláši.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM