Michal Paška Hokej

Po dobrom začiatku si želajú aj dobrý koniec

Hokejisti MHK 32 Liptovský Mikuláš v utorok potešili fanúšikov víťazstvom na ľade Spišskej Novej Vsi. Už zajtra sa o 17:00 hodine predstavia na domácom ľade, kde privítajú výber slovenskej reprezentácie do 20 rokov.

Na východe republiky to bol súboj tretieho a štvrtého tímu tabuľky, po výsledku 1:2 so šťastným koncom pre hráčov Liptovského Mikuláša. O obidva presné zásahy sa postaral útočník Peter Bartík. Pri prvom góle Liptovského Mikuláša figuroval v úlohe nahrávača, druhý, ktorý rozhodol o zisku troch bodov, sám dal.

„Bol to ťažký zápas. Nehrali sme podľa predstáv, ale dôležité bolo víťazstvo. To nás potešilo, rovnako ako mňa gól i asistencia. Najpodstatnejší je ale úspech celého tímu. Boli by sme radi, keby sa víťazstvom skončili všetky naše zápasy do konca týždňa,“ priznal Peter Bartík.

Liptáci ešte do nedele odohrajú tri stretnutia, potom ich čakajú boje v play off. Už vo štvrtok o 17:00 hodine hostia na domácom ľade výber slovenskej reprezentácie do 20 rokov. O žiadnom podcenení mladého mančaftu nemôže byť v kabíne Liptovského Mikuláša ani reči. Mladíci majú o čo hrať a dokážu potrápiť každý mančaft.

„Určite nás čaká ďalšie neľahké stretnutie. Každý z nás už hral proti tomuto výberu. Je to mladé, behavé mužstvo, ktoré sa chce ukázať v čo najlepšom svetle. Našim cieľom ale bude zisk troch bodov,“ dodal Peter Bartík. Ten je momentálne najproduktívnejším hráčom v drese MHK 32. V 41 zápasoch získal rovnaký počet bodov v kanadskom bodovaní za 19 gólov a 21 asistencií.

foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM