Tomáš Batiz Hokej

Po reprezentačnej prestávke pokračuje Tipsport liga: Liptáci privítajú Košičanov

Hokejisti Liptovského Mikuláša sa po reprezentačnej prestávke predstavia na domácom štadióne. Ich súperom budú východniari z Košíc.

Ilustračný obrázok k článku Po reprezentačnej prestávke pokračuje Tipsport liga: Liptáci privítajú Košičanov
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Po reprezentačnej prestávke si svoje sily zmeriame v domácom zápase s „oceliarmi“ z Košíc. Chlapci cez prestávku absolvovali pár dní dvojfázový tréning. V drese MHk 32 Liptovský Mikuláš už nenastúpi na zápas Dušan Devečka, s ktorým sme sa nedohodli na pokračovaní zmluvy.

V posledných zápasoch pred prestávkou sa nám strelecky nedarilo. Z piatich zápasov sme prehrali tri v riadnom hracom čase a dva po predĺžení. Strelecky sme sa trápili a náš priemer na zápas bol 1 gól v bránke súpera. Vo všetkých zápasoch sme ale boli vyrovnaným súperom ak nie aj lepším tímom ako protivník. Chýbal nám však kus šťastia a presnejšia strelecká muška na našich hokejkách. Veríme, že po prestávke sa karta obráti a do zápasov nastúpime s ešte väčším odhodlaním, presnejšou muškou a budeme v zápasoch tí šťastnejší a úspešnejší ako súperi.

Tím HC Košice v posledných piatich zápasoch prehral dva krát v riadnom hracom čase, raz po samostatných nájazdoch a v dvoch stretnutiach si zabezpečil plný bodový zisk nad súperom z Detvy a HK 20 Orange. Zverenci trénera Jančušku sa nachádzajú na druhej priečke so ziskom 41 bodov a na prvý Trenčín, ktorý ma ešte zápas k dobru strácajú 6 bodov.

V aktuálnej sezóne sme si s „oceliarmi“ zmerali svoje sily už v dvoch zápasoch. V tom úvodnom na ľade košickej Steel Arény sme vyhrali po samostatných nájazdoch 3:2, keď náš rozhodujúci nájazd premenil práve Košičan Gabriel Spilar. V druhom stretnutí, ktoré bolo pre nás domáce sme Košičanom nastrieľali 5 gólov a pripísali sme do tabuľky tri body za výhru 5:3.

Vzájomné zápasy sezóna 2017/18

  • HC Košice – MHk 32 Liptovský Mikuláš 2:3 sn (1:0, 1:2, 0:0, 0:0)
  • MHk 32 Liptovský Mikuláš – HC Košice 5:3 (0:1, 3:1, 2:1)

Produktivita hráčov Mhk 32 LM po 19.kole

  • Najproduktívnejší hráč – URAM Marek 19 bodov
  • Najlepší strelec – RAPÁČ Branislav 7 gólov
  • Najlepší nahrávač – URAM Marek 15 asistencií
Zdroj: MHK32 Liptovský Mikuláš
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM