Pavol Tomčík Hokej

Po siedmich výhrach za sebou prišla tretia prehra v jednom slede

Hokejisti MHK 32 Liptovský Mikuláš ťahali nedávno v prvej hokejovej lige príjemnú sériu siedmich víťazstiev za sebou. Potom sa však dobre fungujúci stroj akosi zasekol.

Ilustračný obrázok k článku Po siedmich výhrach za sebou prišla tretia prehra v jednom slede
Zdroj: Dnes24.sk

Mužstvo trénera Mariána Horvátha mohlo ôsmy triumf bez prestávky zaznamenať v stretnutí proti reprezentačnej osemnástke, jeden vsietený gól bol však na zisk čo i len jedného bodu veľmi málo. Mladíci vyhrali 2:1 a Mikulášania prišli o čoraz zaujímavejšiu sé­riu.

Na víťaznú vlnu sa „Eška“ mohla dostať ostatný piatok, no na Liptov zavítal tradične silný Bardejov. Horváthovci i napriek tomu v stretnutí viedli 2:0 a potom ešte aj 3:2, ale východniari pridali v tretej tretine za rovných 47 sekúnd tri góly a napokon v Mikuláši zvíťazili 6:3. Škoda.

Tretí a pevne veríme, že nateraz posledný neúspech prišiel v nedeľu v Detve. Malé stredoslovenské derby mali pritom Liptáci opäť sľubne rozohrané. Po góle Legerského z 28. minúty viedol MHK 32 1:0, po zásahu Macíka z 39. minúty 2:1 a po ďalšom góle Legerského aj 3:2. To sa písala 50. minúta a tri body boli doslova na dosah. Domáci však v kvalitnej koncovke pridali dva zásahy a Liptovskému Mikulášu ostali po prehre 3:4 oči pre plač.

Priebežne siedmy tím našej druhej najvyššej hokejovej súťaže má ďalšiu príležitosť na ukončenie negatívnej série v stredu doma s Prešovom (17:00 hod.), resp. v piatok v Považskej Bystrici (18:00 hod.). Šesť bodov by bolo výborných, no potešia aj dva či tri.

Foto: Magdaléna Nahalková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM