Rôzne

Po Sydney či Londýne aj Liptovský Mikuláš: Pieseň Happy podporili mikulášske osobnosti!

Desiatky miest na celom svete podľahli ošiaľu, ktorý prostredníctvom piesne od Pharrella Williamsa, rozsieva šťastie a úsmevy. Výnimkou nebude ani Liptovský Mikuláš, ktorý ukáže ako sa vie usmievať aj za zlého počasia.

Ilustračný obrázok k článku Po Sydney či Londýne aj Liptovský Mikuláš: Pieseň Happy podporili mikulášske osobnosti!
Foto: Slávka Kellová

Ku šťastiu niekedy stačí naozaj málo. Dôkazom toho sú desiatky ľudí, ktorí vtipnými videoklipmi šíria nielen dobrú náladu, ale zoznamujú okolitý svet s koloritom a energiou konkrétneho miesta alebo mesta.

Presne takú istú správu chcú vyslať Mikulášania, ktorí v týchto dňoch zbierajú a zachytávajú dobrú náladu v uliciach mesta a jeho okolí. Ak sa chcete aj vy stať súčasťou odkazu, ktorý bude prostredníctvom internetu vyslaný do celého sveta, príďte v sobotu 19. apríla na Námestie osloboditeľov12:00 hod. Spoločnými silami dáme najavo, že ani my nie sme žiadne Béčka. :)

Mikulášske osobnosti vyčaria úsmev aj za zlého počasia

Nie je umenie usmievať sa, keď praží slnko, ale naopak vtedy, keď ulice kmári lejak či víchrica. Presne také počasie sprevádzali dva uplynulé natáčacie aprílové dni v Liptove. Svetovo známym slopestylistkám Klaudi Medlovej a Natálii Šlepeckej však úsmev nezmrazila ani fujavica na vrchole Chopka. V štvorstupňovej vode bolo veselo deblistom Tomášovi Kučerovi a Jánovi Bátikovi a korčuľovať na „vode“ nevadilo uznávanému mímovi Miroslavovi Kasprzykovi. O nič horšiu náladu nespravili upršané dni majstrovi sveta v kulturistike Ľubošovi Maliňákovi a úradujúcej majsterke sveta vo fitness Dominike Multáňovej.

Toto všetko sú mená svetovo uznávaných športovcov z Liptovského Mikuláša, ktorí sa rozhodli spoločne s ďalšími ľuďmi podporiť dobrú myšlienku a posunúť ďalej odkaz hovoriaci, aké dôležité je usmievať sa.

Pripojte sa k nám aj vy a ukážme všetkým ako vyzerá šťastie po mikulášsky!

Všetky potrebné a aktuálne informácie o natáčaní sa dozviete TU.

Happy_Pharrel Williams_natáčanie
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM