Michal Paška Futbal

Pobijú sa o priazeň diváka

V utorok 23. augusta 2011 o 17:00 odohrajú svoje zápasy futbalisti MFK Tatran Liptovský Mikuláš i hokejisti MHK 32 Liptovský Mikuláš. Ktorému športu diváci dajú prednosť?

Na hráčov MFK Tatran čaká prvé kolo Slovenského pohára. Ich súperom budú Michalovce. Mikulášanom generálka na pohárový zápas nevyšla, v sobotu na domácom trávniku podľahli Myjave 0:2.

„Na ihrisku sa predstavia hráči, ktorí zatiaľ v prvoligových zápasoch hrávajú menej. Aj napriek tomu chceme tak, ako v každom zápase, vyhrať,“ uviedol Pavol Strapáč, tréner MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Hokejisti MHK 32 sú v plnej príprave na novú sezónu. V závere týždňa uspeli na turnaji v Spišskej Novej Vsi. Ich súperom bude tím z najvyššej hokejovej súťaže, Žilina. „Víťazstvo na Spišskom pohári nás určite potešilo, ale už sme späť a naďalej musíme na sebe tvrdo pracovať. Boli to len prípravné zápasy, v ktorých tak ako my, aj súperi skúšali rôzne varianty,“ povedal tréner Rudolf Záruba.

„V zajtrajšom zápase so Žilinou určite v našej zostave nebudú zvučné mená. Šancu dáme tým, ktorí sa chcú pobiť o miesto v našom kádri. Ide o ďalšie z prípravných stretnutí, naša zostava určite nebude optimálna,“ dodal tréner.

koláž: foto archív

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM