Krimi

Šokovaný Mikuláš po brutálnej vražde: Mestom povedie pochod proti násiliu!

Nielen iné mestá na Slovensku, ale aj Liptovský Mikuláš bol tento rok svedkom viacerých činov, ktoré sa zapísali do čiernej kroniky mesta. Za všetky obete trestných činov povedie cez mesto sprievod, ktorým môžu prítomní vyjadriť nesúhlas so stúpajúcou kriminalitou.

Ilustračný obrázok k článku Šokovaný Mikuláš po brutálnej vražde: Mestom povedie pochod proti násiliu!
Foto: Slávka Kellová

Udalosti posledných dní, keď došlo k brutálnej vražde 47-ročného taxikára Ivana, sa stali spúšťačom množstva ľudských emócií. Smútok, strach, aj hnev pocítilo množstvo obyvateľov Liptovského Mikuláša. Násilie by nemalo patriť do modernej spoločnosti, a tak reakcia na seba nedala dlho čakať.

Mikulášom povedie POCHOD PROTI NÁSILIU. Ten sa uskutoční v pondelok 23. decembra o 16:30 hod. Pochod začne od Stop Shopu a pôjde po železničnú stanicu. Pochodu sa môže zúčastniť každý, kto prejaví záujem a nie je mu ľahostajné, čo sa deje. Usporiadatelia preto privítajú, ak sa pochodu zúčastnia aj obyvatelia dolného Liptova, keďže rastúca kriminalita je problémom nás všetkých.

Zapálením sviečok a minútou ticha si bude môcť každý uctiť brutálne zavraždeného taxikára Ivana, ale aj všetky obete násilia. Svoju účasť môžete potvrdiť aj TU.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM