Krimi

Muži zákona pátrajú po vlastnom kolegovi: Liptovského policajta obvinili z lúpeží, je na úteku!

Inšpekcia Ministerstva vnútra SR (MV SR) obvinila štyroch ľudí za pokračovací zločin lúpeže. Medzi nimi je aj príslušník polície z Liptovského Mikuláša. Ten je teraz na úteku a podľa polície je považovaný za obzvlášť nebezpečného páchateľa!

Ilustračný obrázok k článku Muži zákona pátrajú po vlastnom kolegovi: Liptovského policajta obvinili z lúpeží, je na úteku!
Foto: Slávka Kellová

Lúpežné prepadnutia predajní COOP Jednota vo Važci a Pribyline a pracovníka Slovenskej pošty v Ludrovej podľa polície štvorica vykonala organizovaným spôsobom od 23. júla do 30. septembra.

Polícia SR a Inšpekcia MV SR žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po Jánovi Antoškovi, ktorý je v súčasnej dobe na úteku. Obvinený môže byť ozbrojený.

Ján Antoška, narodený 7. januára 1983 zo Žiaru, prechodne bývajúci v liptovskomi­kulášskej mestskej časti Stošice, ovláda bojové umenie a je považovaný za obzvlášť nebezpečného páchateľa!

„Môže sa preukazovať služobným preukazom príslušníka policajného zboru č. 298 675, vydaným na jeho meno a s jeho fotografiou a odznakom služby kriminálnej polície č. 3054,“ povedal žilinský krajský hovorca Radko Moravčík.

Hľadaný muž je 180 cm vysoký, zavalitej postavy a má tmavo hnedé krátke vlasy.

Súvisiaci článok:

Ozbrojení lupiči vystrájali vo Važci: Vykradli až dve predajne potravín

Foto: Polícia

Hľadaný Ján Antoška
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM