Michal Paška Krimi

Policajti hľadajú vinníka dopravnej nehody

So žiadosťou o pomoc sa na verejnosť obracajú dopravní policajti v Liptovskom Mikuláši. Hľadajú vinníka dopravnej nehody, ktorá sa stala ešte 14. septembra 2011 okolo 16:30 hodiny na ceste medzi Galovanmi a Andicami.

Zatiaľ neznámy páchateľ viedol nestotožnené osobné auto. Jazdil v smere z Liptovského Mikuláša na Ružomberok. „Svojou bezohľadnou jazdou v ľavotočivej zákrute ohrozil vodiča idúceho oproti na osobnom motorovom vozidle VW Passat, ktorý sa musel náhle vyhnúť vpravo ku krajnici pričom prudko zabrzdil. Na toto nestihol reagovať druhý vodič idúci za ním na osobnom motorovom vozidle Daewo Nexia, ktorý pri vyhýbacom manévri strhol riadenie doľava, vrazil do zadnej ľavej časti vozidla VW PASSAT, následne ho odhodilo do protismeru, kde sa zrazil ľavou prednou častou s oproti idúcim vozidlom Peugeot Partner, ktoré po zrážke odhodilo mimo cestu,“ povedala Anna Poljaková z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši o nehode, pri ktorej sa ľahko zranilo až šesť ľudí.

Ak máte o tejto dopravnej nehode akékoľvek informácie, oznámte ich na Okresnom dopravnom inšpektoráte. Ten sídli na Komenského ulici 841 v Liptovskom Mikuláši. Informácie môžete polícii poskytnúť aj známom bezplatnom telefónnom čísle 158.

ilustračné foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM