Tomáš Batiz Rôzne

Pomôcka, ktorú ocení každý Lipták: To NAJ, čo sa bude diať počas víkendu v meste

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže hneď niekoľko zaujímavých inšpirácii. Liptáci a spol., toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Pomôcka, ktorú ocení každý Lipták: To NAJ, čo sa bude diať počas víkendu v meste
Zdroj: TASR

FAŠIANGY V MESTE

5. februára 2016 16:00, mestský úrad – Liptovský Mikuláš

Tradičné fašiangy nevynechajú Liptovský Mikuláš ani tento rok. Príďte sa pozrieť na fašiangový sprievod centrom Liptovského Mikuláša, kde sa zabavíte na bohatom programe. „My po rokoch opäť chceme spraviť pokus o obnovenie fašiangov v meste. Ja si osobne myslím, že k tejto slávnosti patria veci, ako masky, veselice a tradičné pochody. Sám som veľmi zvedavý ako to dopadne, ale na celú akciu sa veľmi teším,“ informuje Ján Blcháč, primátor mesta Liptovský Mikuláš. Počas akcie vystúpi: Ľudová hudba Haluška, DFS Ďumbier, DFS Pramienok, FS Váh, Vrbové prútie, FS Smrečany, FS Poludnica zo Závažnej Poruby, FS Chabenec z Dúbravy a Kluby seniorov z mesta a jednotlivých mestských častí.

MHK 32 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ VS. HC NOVÉ ZÁMKY

5. februára 2016 17:00, Enel Aréna

Hokejistov Liptovského Mikuláša čakajú posledné zápasy základnej časti. Zverenci Róberta Spišáka pravdepodobne ukončia základnú časť na 3. mieste, ale určite vám ponúknu kvalitnú hokejovú zábavu. Príďte podporiť Liptákov v ťažkom zápase proti tabuľkovému susedovi z Nových Zámkov.

FAŠIANGY V PALÚDZKE

6. februára 2016 14:00, Palúdzka

Mestská časť Palúdzka v sobotu popoludní uskutočňuje každoročné veselice počas fašiangových osláv. Program vám zabezpečí palučanský klub seniorov a mikulášski matičiari. „Po veľkom úspechu z minulého roka, som rád že naša mestská časť opäť ožije fašiangami. Sprievod začne o 14:00, následne o tri hodiny neskôr pochováme basu v kultúrnom dome,“ informuje Marek Nemec, poslanec mestskej časti Palúdzka.

FAŠIANGY V BODICIACH

6. februára 2016 09:00, Bodice

Fašiangová zábava bude aj v ďalších mestských častiach na Liptove. Tradičné pochody sa uskutočnia už od 9:00 v Bodiciach „Počas osláv prejdeme skoro celými Bodicami. Dúfam, že aj tento rok bude taká vysoká účasť, ako minulý rok, keď nás bolo až 120,“ informuje Štefan Ganoczy, poslanec mestskej časti Demänová, Bodice.

FAŠIANGOVÁ DEDINSKÁ ZABÍJAČKA

6. februára 2016 10:00, Iľanovo

Bohatá dedinská zabíjačka čaká všetkých návštevníkom tradičnej fašiangovej zábavy v mestskej časti v Iľanove. Na všetkých prítomných čaká zaujímavý program pre dospelých, ale aj pre najmenšie deti.

9. ROČNÍK BATÔŽKOVÝ PAPLES

6. februára 2016 19:00, Dom kultúry

Plesová sezóna je v plnom prúde. Príďte sa zabaviť na Batôžkový ples pre priaznivcov tradičného umenia, ľudovej hudby a neformálnej zábavy.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš ženy – MFK Ružomberok ženy

7. februára 2016 12:30, Umelá tráva – Futbalový štadión Tatran

Futbalistky Liptovského Mikuláša čaká záverečná časť zimnej prípravy pred novou sezónou. Prvú februárovú nedeľu privítajú v Liptovskom derby susedný Ružomberok.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM