Tomáš Batiz Futbal

Posledný zápas Tatranu: Liptáci sa predstavia na ihrisku v Seredi

Futbalisti Liptovského Mikuláša odohrajú posledný zápas v sezóne 15/16, v ktorej sa predstavia na ihrisku Serede. Tatran má šancu skončiť medzi najlepšími troma tímami.

Ilustračný obrázok k článku Posledný zápas Tatranu: Liptáci sa predstavia na ihrisku v Seredi
Foto: Tomáš Batiz

Posledný zápas Liptákov, v ktorom si môžu upevniť, ale aj vylepšiť svoje postavenie v tabuľke nadstavby o postup do najvyššej slovenskej súťaže. Liptáci v poslednom zápase porazili rezervu Žiliny 1:0, po tom čo sa v závere presadil obranca Kucharčík. Po prehre Košíc a remíze Prešova v 10. kole DOXXbet ligy sa Liptovský Mikuláš v tabuľke priblížil k týmto dvom mužstvám. Tatran na prvý tím tabuľky, VSS Košice, stráca 3 body a na druhý Prešov už len dva body.

Sobotňajším súperom zverencov Jozefa Kostelníka bude tím zo Serede, ktorý v posledných dvoch zápasoch naplno bodovala. Najskôr 3:2 proti Lokomotíve Košice a potom 2:0 proti Zvolenu. Jej postavenie v tabuľke sa, ale nezlepšilo a stále zostáva s 38 bodmi na 10. mieste a na 9. Zvolen stráca jeden bod.

Posledný vzájomný zápas:

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – ŠKF Sereď 3:1(2:0)

  • Góly: 3. Jasenovský, 9. Kucharčík, 86. Šimún – 84. Mečiar(pen.)
  • MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Macík – Šimún, Kubena(90.Poremba), Kucharčík, Papaj(84.Hirka), Gerec, Mizerák, Staš(65.Laco), Jasenovský, Lišivka©, Pastva
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM