Tlačové správy

Potrebujete pomoc so zariadením domácnosti? V PSS vedia, ako na to!

Kúpa nového bytu, výstavba rodinného domu alebo prerábka už existujúceho bývania patria k zásadným krokom v živote človeka. Tou pomyselnou čerešničkou na torte, ktorá dá vášmu bývaniu tvár, by však malo byť zariadenie.

Ilustračný obrázok k článku Potrebujete pomoc so zariadením domácnosti? V PSS vedia, ako na to!
Zdroj: Dnes24.sk

Je len na vás, aký štýl bývania si zvolíte a aké zariadenie uprednostníte. My sa postaráme o to, aby ste si bývanie vašich snov zabezpečili čo najvýhodnejšie.

Šťastná sedmička

Jednu z najlepších ponúk na trhu prináša najväčšia stavebná sporiteľňa na Slovensku, Prvá stavebná sporiteľňa. Výhodné úvery na zariadenie domácnosti ) do výšky 7-tisíc € a so splatnosťou až 7 rokov poskytuje už dávnejšie. V súčasnosti ich môže získať prakticky ktokoľvek. Nárok na takýto úver, ktorý netreba zakladať nehnuteľnosťou, majú naši sporiaci klienti, ale aj ľudia, ktorí zodpovedne splácajú, prípadne už splatili úver v Prvej stavebnej sporiteľni či v akejkoľvek inej banke. Poskytneme ho dokonca aj tomu, kto doteraz vôbec nesporil alebo nesplácal úver.

Bez bločkov a faktúr

Významnou prednosťou úveru na zariadenie domácnosti od PSS, a. s., je nízka úroková sadzba. Patrí k najnižším na trhu. Pokojne si ju porovnajte s konkurenčnými ponukami. Mimochodom, počas celej doby splácania sa nezmení. Výhodou tohto úveru je aj to, že banka od vás nebude vyžadovať predkladanie bločkov ani faktúr.

Čo všetko si môžete kúpiť

S úverom na zariadenie domácnosti od Prvej stavebnej sporiteľne si môžete do svojho bytu alebo rodinného domu kúpiť prakticky čokoľvek. Napríklad nábytok do obývačky, spálne či detskej izby, kuchynskú linku, domáce spotrebiče každého druhu (pračku, chladničku, mikrovlnku, televízor, mixér, kávovar a iné), ale zabezpečiť si môžete napríklad aj novú podlahu, koberce či umelecké dielo.

Postaráme sa o vás

Ak uvažujete nad ponukou Prvej stavebnej sporiteľne, poraďte sa v kruhu svojich najbližších a potom oslovte niektorého z tisícky obchodných zástupcov PSS, a. s., ktorí sú vám k dispozícii. Ich zoznam nájdete na www.pss.sk alebo zavolajte na číslo 02/58 55 58 55. Stretnú sa s vami kedykoľvek a kdekoľvek si poviete. Ak si to budete želať, prídu za vami hoci aj k vám domov. Pomôžu vám nielen s financovaním vášho bývania, na požiadanie vám sprostredkujú aj kvalitné poistenie domu, bytu, domácnosti, a tiež životné či pohrebné poistenie. A to je už naozaj komplexná starostlivosť.

(PR) – Za obsah i fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM