Michal Paška Iné športy

Potvrdí dvojica lídrov súťaže svoje postavenie?

Žreb Mestskej futsalovej ligy v Liptovskom Mikuláši dal aj pred zajtrajšími stretnutiami ôsmeho kola dokopy zaujímavé súboje. Prinášame vám ich prehľad, všetky zápasy sa tradične odohrajú v Liptov aréne.

LM Kings – Prima (13:00 hod) Prvé stretnutie hracieho dňa odohrá líder z LM Kings proti Prime. „Králi“ sú rozbehnutí, chuť prehry ešte nepoznajú. V minulom kole nadelili osmičku „Pagáčovcom“. Vyhrať by mohli aj proti piatej Prime.

FKP – Ma-mi (14:00 hod) Policajti, teda FKP, v siedmich kolách zvíťazili len raz a sú na predposlednej, jedenástej priečke. Ma-mi je na tom lepšie, zatiaľ figuruje na pokojnom štvrtom mieste. Minulú nedeľu vyhrala 9:1 nad Pivovárskou 14.

Ruža – Pagáč (15:00 hod) V tabuľke tretia Ruža v minulom kole vyhrala v zápase bohatom na góly nad tímom Vietor. Pagáčovci nestrelili ani gól, naopak, dostali osem od lídra súťaže z LM Kings. Kto sa bude viac radovať na konci stretnutia?

**Fornix – Vietor **(16:00 hod) Meranie síl siedmeho a deviateho mančaftu tabuľky môže byť vyrovnané, no či tomu tak aj bude, uvidíme na palubovke. Fornix naposledy tesne prehral s Martičekom, Vietor prehral 8:10 s Ružou.

Pivovarska 14 – Martiček (17:00 hod) „Pivári“ v doterajšom priebehu sezóny nezískali ani bod, to hovorí za všetko. Prelomia túto nelichotivú bilanciu s Martičekom? Ten je zatiaľ medzi dvanástimi mužstvami v tabuľke desiaty.

Kyma – Sangria (18:00) O posledný zápas ôsmeho kola sa postará len o skóre druhý tím Kyma. Zatiaľ len vyhráva, podariť by sa jej to mohlo aj proti šiestej Sangrii. Tá svoju kožu v Liptov aréne určite nebude chcieť predať lacno…

ilustračné foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM