Michal Paška Hokej

Pre Urama sezóna skončila, je po operácii kolena

Hokejového útočníka Mareka Urama tak skoro na ľade v prvoligovom drese HK 32 Liptovský Mikuláš neuvidíme. V utorok v Bratislave absolvoval operáciu zraneného kolena.

Keď funkcionári HK 32 Liptovský Mikuláš začiatkom septembra informovali o cieľoch klubu pred novou sezónou, fanúšikov príjemne prekvapili. Na stretnutí so zástupcami médií predstavili ako novú tvár v tíme Mareka Urama! Výborný strelec a miláčik fanúšikov sa tak po rokoch vrátil do rodného klubu.

Štart mal výborný, v troch stretnutiach zaznamenal tri góly. Lenže, prišlo to, čo by si nikto neželal ani v najhoršom sne. Marek si v zápase tretieho kola na ľade Senice zranil koleno a odvtedy pauzuje.

V utorok absolvoval v Bratislave operáciu. „Áno, som po operácii kolena. Minimálne do marca určite nebudem hrať. Čo bude ďalej, ešte teraz neviem povedať. Môj zdravotný stav bude záležať od ďalších okolností,“ potvrdil Marek Uram pre www.mikulas24.sk.

Mareka mrzí, že sa pre zranenie dlhý čas neobjaví na ľade. Skúsený útočník spoluhráčom drží palce aspoň na diaľku. „Mrzí ma, že nemôžem byť na ľade a pomôcť chalanom. Taký je ale šport. Zranenia k nemu, bohužiaľ, patria,“ dodal Marek Uram.

foto: Majo Eliáš www.creativemasters.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM