Slávka Kellová Rôzne

Príležitosť na kľúč

Organizujete rodinnú oslavu, svadbu, firemné školenie alebo posedenie? Nechajte starosti s občerstvením na nás. Spoločnosť PEMMEVA pre vás zabezpečí kompletný servis s dodávkou jedla bez chemických prísad z vlastnej výrobne priamo k vám.

Každá svadba, rodinná oslava, kar či firemné posedenie vo väčšej skupine vyžaduje zdĺhavú prípravu na zabezpečenie jedla, nápojov, zákuskov, torty, miesta konania, výzdoby, inventáru či obslužného personálu. SO SPOLOČNOSŤOU PEMMEVA STAČÍ VKROČIŤ LEN DO JEDNÝCH DVERÍ.

Konkrétnu príležitosť vieme pripraviť podľa požiadaviek zákazníka priamo „na kľúč“. Nezáleží na tom, či je to v interiéry alebo v exteriéry. Ako jediný v liptovskomi­kulášskom okrese ponúkame výrobu a dovoz lahôdkarských výrobkov (obložené misy, chlebíčky, rôzne druhy šalátov a bagiet) bez konzervačných látok s dovozom priamo na miesto určenia. Naše služby vieme poskytnúť aj v prípade** krátkodobých kultúrnych a športových podujatí, sústredení či detských táborov, formou kuchyne alebo celodenného bufetu** na kolesách. Tak sme sa stali súčasťou napr. Majstrovstiev sveta v jachtingu, ktoré sa konali na Liptovskej Mare v roku 2010.

Neviete sa rozhodnúť kde budete mať oslavu? Aj v tomto smere vám vie cateringová spoločnosť PEMMEVA pomôcť. K dispozícii sú vám reštauračné priestory v OD Prior v Liptovskom Mikuláši na treťom poschodí, alebo reštauračné časti Kultúrneho domu v Závažnej Porube, či bistro v OC Verimex na liptovskomiku­lášskom sídlisku Podbreziny.

Pre majiteľov firiem ponúkame STRAVOVANIE ZAMESTNANCOV dovezené priamo do vašej firmy, alebo si príďte zamaškrtiť na DENNOM MENU v prevádzkach v OD Prior a v bistre v OC Verimex na Podbrezinách. Tí, ktorí si strážia svoju líniu, si môžu pochutnať na delenej strave, ktorá je súčasťou celotýždenného jedálnička.

foto: Pemmeva

pemmeva
14
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM