Tomáš Batiz Futbal

Príprava Tatranu vrcholí: Generálka na sezónu ich čaká v Prešove

Futbalistov Liptovského Mikuláša čaká generálka na jarnú časť prvej slovenskej ligy. Zverenci Jozefa Kostelínka sa predstavia na ihrisku Prešova.

Ilustračný obrázok k článku Príprava Tatranu vrcholí: Generálka na sezónu ich čaká v Prešove
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Druhá najvyššia slovenská liga štartuje už o pár dní. Liptáci odohrali počas zimnej prípravy sedem prípravných zápasov, v ktorých dvakrát naplno bodovali, dvakrát remizovali a trikrát nestačili na súpera. “S prípravou sme celkom spokojní. Máme za sebou celkom dobré zápasy, v ktorých sme sa dostatočne pripravili na jarnú časť sezóny,” poznamenal Ján Papaj, výkonný riaditeľ MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Generálka v Prešove

Posledný prípravný zápas odohrá Tatran so súperom z rovnakej súťaže, keď si v piatok 26. februára zmeria sily s Prešovom. “Je to posledný prípravný zápas, v ktorom budeme chcieť nastúpiť zhruba podobne, ako do prvého zápasu v sezóne. Chceme vyhrať, aby sme do sezóny šli dobre naladení,” pokračoval v rozprávaní Papaj.

Káder sa pomaly uzatvára

Vedenie mikulášskeho futbalového klubu počas prípravy zatiaľ potvrdilo odchody dvoch hráčov na hosťovanie do Závažnej Poruby. “Na hosťovanie sme poslali útočníka Martina Revaja, ktorý sa vrátil po zranení. Okrem toho do Závažnej Poruby odchádza aj brankár Kristián Korytko,” objasnil Papaj, výkonný riaditeľ klubu, ktorý ďalej pokračoval aj novými príchodmi hráčov. “Doťahujeme príchod Macíka z Ružomberka. Okrem toho sme vo finálnej fáze ohľadom príchodu Kolembu. Počas zimy sa nám podarilo podpísať na trvalý prestup Kubenu s Kucharčíkom, ktorí v predošlých sezónach boli u nás na hosťovaní zo žilinského klubu," dodal na záver Ján Papaj, výkonný riaditeľ klubu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM