Michal Paška Hokej

Prišli sme o výborného človeka a hokejistu...

Smutná správa o smrti vynikajúceho slovenského hokejistu Pavla Demitru, ktorý dnes tragicky zahynul pri páde lietadle v Rusku, priniesla veľký žiaľ aj do mikulášskej hokejovej rodiny.

„Je to veľmi smutná správa. Prišli sme o výborného hokejistu a super človeka. Ťažko sa mi o tom rozpráva,“ len ťažko hľadal slová mikulášsky hokejový odchovanec, obranca klubu New York Islanders a slovenskej hokejovej reprezentácie Milan Jurčina.

„V reprezentácii bol vzorom pre všetkých chlapcov. Učili sme sa od neho na ľade i mimo neho. Je to veľká strata, Slovensko prišlo o jedného z najlepších hokejistov svojej histórie,“ povedal Milan Jurčina pre www.mikulas24.sk.

Ďalší z Mikulášanov Rudolf Huna, pôsobiaci v tíme KHL HC Lev Poprad, sa s Pavlom Demitrom stretol na reprezentačnom zraze vo februári tohto roka. „Je to jedna obrovská tragédia. Odišiel veľký hráč a človek. Sú to neopísateľné pocity, ktoré teraz všetci prežívame. Bol to veľmi dobrý chalan, ktorý vedel čo chce a vždy si stál za slovom,“ hovoril so smutným hlasom výborný útočník.

„Všade, kde pôsobil, urobil pre hokej maximum. Ťažko sa mi hľadajú slová, je to veľká tragédia pre celý svet…“

Všetko o tragédii: http://www.mikulas24.sk/clanky?…

foto: TASR, lifenews.ru

lietadlo_havaria
9
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM