Tlačové správy

Radi nakupujete? Ukážte sa na Instagrame, vyskúšajte si život hviezdy modelingu a VYHRAJTE!

Milióny ľudí z celého sveta pridávajú na Instagram fotky s rôznymi témami- od varenia cez cestovanie až po šport a módu. A teraz môžete vďaka tomuto sociálnemu fenoménu hrať o nákupné poukážky v hodnote až 600 eur.

Ilustračný obrázok k článku Radi nakupujete? Ukážte sa na Instagrame, vyskúšajte si život hviezdy modelingu a VYHRAJTE!
Zdroj: OC Fórum

Nákupné centrum Forum Poprad prináša súťaž, v ktorej si zákazníci centra navzájom ukážu, čo sa im v novej jesennej kolekcii vo Forume Poprad páči. Mechanizmus súťaže je veľmi jednoduchý.

Stačí sa odfotiť, pridať fotografiu na Instagram a označiť ju hashtagom #forumpoprad a hashtagom #prevádzky, s ktorou vaša fotografia súvisí. Môžete sa napríklad odfotiť v zrkadle v skúšobnej kabínke pri skúšaní oblečenia, ktoré vám pristane, alebo pri využívaní nejakej služby, ktorú ste si v centre obľúbili. Dôležité je, aby mala fotografia emóciu a páčila sa iným ľuďom, ktorí jej dajú „like“.

Fotografie s hashtagom #forumpoprad, ktoré získajú na Instagrame najviac likov, budú odmenené nákupnou poukážkou. Víťazná fotografia získa poukážku v hodnote 300-eurovú, druhá v poradí 200-eurovú a tretia 100-eurovú poukážku.

Sprievodným podujatím tohto projektu je Fotoshooting day – deň, v ktorý sa na chvíľu stanete hviezdou modelingu . V piatok 30.9. bude pre všetkých zákazníkov centra, ktorí sa chcú zapojiť do súťaže, pripravený tím vizážistov, vlasových štylistov a fotografov, vďaka ktorým budú mať vaše fotografie umeleckú a profesionálnu úroveň. Po úprave u vizážistky a kaderníčky vás fotograf odfotí priamo v danom obchode, pri skúšaní oblečenia, ktoré sa vám páči. Profesionálnu fotku potom môžete publikovať na Instagrame s hashtagom #forumpoprad a #prevádzky, čím sa zapojíte do súťaže.

Fotoshooting day bude 30.9. a registrovať sa môžete od 23.9.2016 na infopulte centra alebo na info@forumpoprad.sk.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: OC Fórum
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM