Slávka Kellová Rôzne

Ranné plávanie sa osvedčilo

Pracujúci plavci si môžu zaplávať v krytej plavárni v Liptovskom Mikuláši aj v skorých ranných hodinách. Bazén je pre nich na hodinový vodný budíček otvorený už od šiestej rána.

„Tejto služby sa dožadovali najmä občania, ktorí celý deň pracujú a z ich strany bol veľký záujem o takéto plávanie a teraz už máme aj pravidelných plavcov,“ vysvetľuje vedúca plavárne Jela Kmeťová. Preto vyhradili dva dni v týždni, aby tak vyšli v ústrety občanom, ktorí aj napriek pracovnej vyťaženosti myslia na svoje zdravie: „Skutočne sa nám to osvedčilo, ľudia si na to veľmi dobre zvykli. Hoci teraz ich chodí menej, zrejme kvôli počasiu, mávame aj tridsať ranných plavcov,“ dodáva Jela Kmeťová.

Na takúto možnosť plávania zareagovali aj základné a stredné školy: “Sme veľmi radi, že záklané a stredné školy uskutočňujú organizované ranné plávania a aj takto pre mládež niečo robia,“ netají sa vedúca plavárne.

Už dnes je zo strany plavcov záujem o rozšírenie služby na viacero dní v týždni: „Ranné plávanie určite bude aj na budúci rok. Zatiaľ však stačia tieto dva dni v utorok a vo štvrtok. Ak by bol väčší záujem určite nebude problém otvoriť bazén aj po iné dni,“ prezrádza plány do budúcnosti Jela Kmeťová.

Pre pravidelných plavcov je k dispozícii desaťvstupová pernamentka v cene 13,50 €.

Ranné plávanie

Utorok 6,00 – 7,30

Štvrok 6,00 – 7,30

1 hodina pobyt v bazéne, pol hodiny šatňa

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM