Tomáš Batiz Správy

Registrácia na Liptov Ride sa začala: Súťažiť sa bude vo freeride aj na kajaku

Pre športových nadšencov je v tomto roku pripravený tretí ročník štafetových pretekov Liptov Ride. Organizátori spustili registráciu.

Ilustračný obrázok k článku Registrácia na Liptov Ride sa začala: Súťažiť sa bude vo freeride aj na kajaku
Zdroj: TASR

Registrácia na zimné aj letné disciplíny sa začala v pondelok (1.1.) prostredníctvom oficiálnej internetovej stránky pretekov. Na účastníkov podujatia čakajú kategórie ako beh, skialp, freeride, bicykel a kajak.

Podujatie sa uskutoční 7. apríla od Liptovského Mikuláša až po Demänovskú Dolinu a stredisko Jasná Nízke Tatry. Na štafetové preteky sa môže registrovať maximálne 60 tímov. Podľa Kataríny Šarafínovej z Oblastnej organizácie cestovného ruchu Región Liptov ukončenie prihlasovania je plánované na posledný marcový deň.

„V minulom ročníku sa nám kapacita tímov zaplnila za jeden týždeň a podobný scenár očakávame aj v tomto roku. Už teraz vieme, že registrovať sa chystajú stálice našich pretekov, ale prihlásiť sa vraj plánujú aj zahraničné tímy,“ vysvetlila Zuzana Homolová z organizačného tímu Liptov Ride.

Okrem skupín na pretekoch štartujú aj jednotlivci, ktorí si tak v jeden deň obúvajú tenisky, lyžiarky a sadajú na bicykel i do kajaku. Táto kategória nie je limitovaná.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM