Tomáš Batiz Správy

Rekonštrukcie v Mikuláši pokračujú: Priechod pred gymnáziom zmenia na bezbariérový

V uliciach Liptovského Mikuláša sa v týchto dňoch na viacerých miestach rozsiahlo rekonštruuje. Najnovšie prechádza zmenou priechod pri gymnáziu.

Ilustračný obrázok k článku Rekonštrukcie v Mikuláši pokračujú: Priechod pred gymnáziom zmenia na bezbariérový
Zdroj: Dnes24.sk

V Liptovskom Mikuláši zrekonštruovali ďalšie dva priechody pre chodcov. Ide o vstupy na cestu na Hodžovej pri gymnáziu. Priechody budujú ako bezbariérové. “Postupne plníme cieľ odstraňovania bariér na miestnych komunikáciách. V tomto roku sme sa zamerali najmä na priechody v blízkosti školských zariadení,” povedal Ján Sokolský z vedenia mesta.

V Liptovskom Mikuláši už podobnými rekonštrukciami prešli tri miesta, ktoré sa inovovali počas letných prázdnin. “Už sme takto realizovali tri miesta pri Základnej škole Janka Kráľa, jedno pri Materskej škole Agátová,” skonštatoval Gabriel Lengyel z mestského úradu.

Ďalšie bezbarierové priechody by v Liptovskom Mikuláši mali pribudnúť ešte do konca tohto roka. "Chceme stihnúť ešte jeden priechod pri Základnej škole Okoličné,” dodal Gabriel Lengyel, vedúci oddelenia dopravy na liptovskomiku­lášskom mestskom úrade.

Viac o rekonštrukciách v našom meste:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM