Tlačové správy

Rozhodnite, kto sa stane NAJ zamestnávateľom roka!

Podľa čoho posudzujeme zamestnávateľa ako atraktívneho? Je to jeho dobrým menom, kvalitnými produktmi či službami, platovým ohodnotením alebo ľuďmi, ktorí v danej spoločnosti pracujú?

Ilustračný obrázok k článku Rozhodnite, kto sa stane NAJ zamestnávateľom roka!
Zdroj: TASR

Aj tento rok spoločnosť Profesia zisťuje, ktoré spoločnosti na Slovensku sú považované za najobľúbenejšie a prečo! Prichádza tretí ročník ankety Najatraktívnejší zamestnávateľ!

A čo vy – vedeli by ste odpovedať, ktorá spoločnosť je podľa vás tá NAJ? Čo by vám musel ponúknuť zamestnávateľ, aby ste mu udelili titul najatraktívnejší? Prezraďte nám to! Zapojte sa do hlasovania v ankete o NAJ zamestnávateľa a rozhodnite, ktorá zo slovenských spoločností patrí medzi tie TOP! O váš hlas súperí až 158 firiem!

Hlasovanie v ankete vám zaberie len pár minút a každý, kto sa zapojí, súťaží o hodnotné ceny! Vyhrať môžete tablet Nexus 7 či stáž v spoločnosti Profesia.Do hlasovania sa doteraz zapojilo už viac než 7 000 ľudí, urobte tak aj vy! Avšak pozor, hlasovanie končí 18. decembra 2014, preto sa radšej poponáhľajte. Nenechajte si ujsť šancu rozhodnúť o NAJ zamestnávateľovi Slovenska!

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM