Tomáš Batiz Futbal

Sabol s obavami o Kubenu: Koleno by malo byť v poriadku

Futbalisti Liptovského Mikuláša majú za sebou jeden z najhorších prípravných zápasov v príprave. Súperovi z Pohronia podľahli 1:4.

Ilustračný obrázok k článku Sabol s obavami o Kubenu: Koleno by malo byť v poriadku
Zdroj: TASR

Zverenci Juraja Sabola nastúpili v sobotu 16. júla na domáci prípravný zápas, v ktorom privítali súpera z Pohronia. “Určite uznávam kvality súpera, ale my sme mali smolný deň. Všetko čo sme robili, tak končilo zle. Na druhej strane je to dobré, pretože takéto zápasy vám ukážu nedostatky, ktoré do budúca musíme odstrániť,” povedal po zápase tréner Liptákov Juraj Sabol.

Zranený Kubena

V samotnom závere zápasu ostal na trávniku ležať líder domácej obrany Martin Kubena, ktorý trávnik opustil iba za pomoci spoluhráčov. “Koleno mu po zápase našťastie neopuchlo, ale čo som sa s ním rozprával, tak by to malo byť v poriadku,” informuje Sabol.

Súper zo zahraničia

V stredu 20. júla o 17:00 čaká futbalistov ďalší prípravný zápas. V Národnom tréningovom centre Slovenského futbalového zväzu v Poprade si zmerajú sily so zahraničným tímom Hapoel Aškelon. “My sme boli oslovený centrom v Poprade. Klub je tam v príprave, my sme hľadali na tento deň súpera,” vysvetľuje Sabol.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM