Tomáš Batiz Futbal

Sabolovci pokračujú v letnej príprave: Podarilo sa im zvíťaziť s Martinom?

Futbalisti MFK Tatran sa na novú sezónu pripravujú naozaj precízne. Zverenci Juraja Sabola nastupili na zápas s Martinom.

Ilustračný obrázok k článku Sabolovci pokračujú v letnej príprave: Podarilo sa im zvíťaziť s Martinom?
Foto: Tomáš Batiz

Futbalisti Liptovského Mikuláša majú program prípravy na najbližšiu sezónu 2016/2017 poriadne nabitý. Počas uplynulého víkendu odohrali turnaj v Závažnej Porube, kde sa im podarilo potvrdiť svoje kvality a vyhrať celé športové podujatie. V utorok, Sabolovci v krátkom časovom slede, nastúpili na ďalší zápas.

Lepši úvod domácich

V úvode stretnutia boli lepší domáci hráči, ktorí Liptákov púšťali k lopte iba sporadicky. „Prvé minuty sme úplne zaspali. Martin mal o niečo lepší úvod. Mali sme ťažké nohy, robilo nám to problém pri kombinácii,“ poznamenal po zápase tréner Liptákov Juraj Sabol.

Dobrá práca mladého Staša

Futbalisti z Liptova sa do zápasu dostali až v 25. minúte, po ktorej pohrozili pred martinskou bránou. V 28. minúte získal Staš loptu pred pokutovým územím súpera, centrom našiel Matiča, ktorý hlavou poslal Liptákov do vedenia. Domáci Martinčania odpovedali na gól už po dvoch minútach hry, strela spoza 16-tky skončila v mikulášskej brá­ne.

Prvý polčas pre Liptákov

V závere úvodného dejstva sa hosťom podarilo skórovať. Na konci kombinácie sa ocitol Matič, ktorý z prvej zvýšil na 2:1. „Postupne sme sa dostali do zápasu, čo prinieslo aj zmenu skóre. Matič dal dva góly, vypracoval si aj ďalšie šance. Svojim výkon ma potešil. Na druhej strane mrzí inkasovaný gól, ktorý nemusel byť,“ pokračuje v hodnotení zápasu tréner Tatranu.

V druhom polčas bez gólu

Do druhého dejstva nastúpili oba tímy v iných zostavách. Na oboch stranách bolo viacero nepresností, čím zápas stratil na kvalite. „Prišli striedania, ktoré trošku ovplyvnili zápas. Bolo tam veľa nepresností na oboch stranách,“ dodal na záver Sabol.

Liptákov čaká najbližší zápas v sobotu 16. júla, keď na domácom ihrisku privítajú súpera z Pohronia.

Martin – Liptovský Mikuláš 1:2 (1:2)

Čitajte viac:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM