Tomáš Batiz Hokej

Semifinále play-off: Liptákov čaká druhý zápas v Nových Zámkoch

Semifinále play-off prvej hokejovej ligy na Slovensku čaká svoje druhé pokračovanie. Hokejisti Liptovského Mikuláša po úvodnej prehre 5:1 prehrávajú v sérii s Novými Zámkami 1:0.

Ilustračný obrázok k článku Semifinále play-off: Liptákov čaká druhý zápas v Nových Zámkoch
Foto: Tomáš Batiz

Zverenci Róberta Spišáka nevstúpili do semifinálovej série najlepšie, po tom čo v prvom zápase prehrali rozdielom triedy 1:5. „Výsledok tak trošku klame, pretože na ľade sme neboli horším tímom, ale boli sme podstatne menej efektívnejší v zakončení ako Nové Zámky,“ informuje Ivan Droppa, predseda predstavenstva a asistent trénera Liptovského Mikuláša.

V druhom zápase chcú byť agresívnejší

Liptáci sa aj v prvom zápase semifinále strelecky trápili. Na bránku súpera poslali dokopy 28 striel, ale z gólu sa tešili iba raz. „V prvom zápase nám chýbala agresivita pri zakončení, väčšia priamočiarosť či hra pred bránkou súpera. Osobne si myslím, že tieto veci dokážeme napraviť do druhého zápasu,“ pokračoval v rozprávaní pred druhým zápasom Droppa.

Nováka si musia postrážiť

Nové Zámky sa pred play-off stihli posilniť o útočníka Lukáša Nová, ktorý do tímu prišiel z najvyššej hokejovej súťaže na Slovensku. V prvom zápase semifinálovej sérii skúsený útočník na gól dlho nečakal, po tom čo otváral gólový účet stretnutia v 16.minúte. Zverencom Róberta Spišáka sa pripomenul na ľade ešte raz, konkrétne v úvode tretej tretiny, keď zvyšoval na 4:1. „Je vidno, že to je hráč z najvyššej slovenskej ligy. Myslím si, že dobrou hrou do tela a tesným prístupom ho budeme vedieť eliminovať,“ poznamenal Ivan Droppa, predseda predstavenstva a asistent trénera Liptovského Mikuláša.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM