Tomáš Batiz Hokej

Séria prehier na domácom ľade pokračuje: Trenčianski vojaci úspešní na Liptove

Mizéria na domácom ľade pokračuje. Hokejisti Liptovského Mikuláša neuspeli v zápase s Trenčínom.

Ilustračný obrázok k článku Séria prehier na domácom ľade pokračuje: Trenčianski vojaci úspešní na Liptove
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Sedem miesteniek play off je už rozdaných, no a tú poslednú bojujú na diaľku hokejisti Trenčína s Novými Zámkami. “Vojaci” už v 3. minúte pohrozili, keď strela Štastného skončila u Križana. O pár sekúnd neskôr, ale na opačnej strane pohrozil Langhammer, ale ten pred Voldenom neuspel. Skóre na Liptove sa menilo až v 12. minúte, keď odrazený puk do poloprázdnej brány dorazil Štumpf.

Kontaktné góly Langhammera a Sukeľa

Tlak hostí pokračoval. Už v 23. minúte sa pred bránou najlepšie zorientoval Hossa a po prihrávke poslal Trenčín do dvojgólového vedenia. Netrvalo dlho a po necelých dvoch minútach sa skóre opäť menilo, po tom čo prihrávku Štastného zužitkoval Hecl. Gólová trojminútovka pokračovala, už v závere 25. minúty, ktorý na dvakrát uspel pred Voldenom. Dráma sa začala rodiť v 35. minúte, v ktorej Langhammer využil prihrávku od M. Sukeľa.

Gólová poistka Hudeca

Do tretej tretiny vstúpili aktívnejšie domáci, ktorí chceli zmazať jednogólový náskok súpera. Už v 42. minúte pálil tesne vedľa Šiška, o pár sekúnd neskôr gólom neskončil ani pokus Lužu. Trenčín nenechal nič na náhodu a tri body si poistil v 50. minúte, keď sa spomedzi kruhov nemýlil Hudec. V závere mali ešte menšie šance domáci, ale pokusy M. Sukeľa a Ri. Hunu gólom neskončili.

Góly a asistencie: 25. M. Sukeľ (Kriška), 35. Langhammer (Vybíral) – 12. Štumpf (Sojčík, Holenda), 23. Hossa (Holenda), 24. Hecl (Šťastný, Hossa), 50. Hudec (Gašparovič, Pavúk)

MHK 32 Liptovský Mikuláš – HC Dukla Trenčín 2:4 (0:1, 2.2, 0:1)

  • Góly a asistencie: 25. M. Sukeľ (Kriška), 35. Langhammer (Vybíral) – 12. Štumpf (Sojčík, Holenda), 23. Hossa (Holenda), 24. Hecl (Šťastný, Hossa), 50. Hudec (Gašparovič, Pavúk)
  • MHK 32 Liptovský Mikuláš: Križan – Bobček, Burzala, Nádašdi, Luža, Bagin, Šiška, Kadlubiak, Mezovský – Vybíral, Cibák, Langhammer – Kriška, M. Sukeľ, J. Sukeľ – Lištiak, Stümpel, Piatka – Ro. Huna, Oško, Ri. Huna
Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM