Michal Paška Hokej

Série ich nezaujímajú, idú od zápasu k zápasu

Prehrou na ľade Bardejova ukončili v utorok hokejisti MHK 32 Liptovský Mikuláš sériu siedmich víťazných stretnutí. Zajtra na domácom ľade môžu začať nové víťazné ťaženie.

V tabuľke štvrtý Liptovský Mikuláš privíta v piatok o 17:00 hodine na domácom ľade druhé Piešťany. Pôjde o stretnutie 15. kola nadstavby prvej hokejovej ligy. Mikulášania pod vedením trénera Dušana Halahiju (na fotografii) nastupujú do každého stretnutia s cieľom vyhrať. Inak to nebude ani proti Piešťanom.

Trénera sme sa opýtali aj na utorok skončenú víťaznú sériu. „Nehráme na žiadne série, ale ideme od zápasu k zápasu. Série sú vždy vďačnou témou pre médiá či fanúšikov, ale v kabíne sme ich neriešili. Ide nám o to, aby naša hra mala fazónu a bola atraktívna aj pre divákov,“ uviedol Dušan Halahija.

Proti Piešťanom sa oproti ostatnému stretnutiu v Bardejove na ľade s určitosťou neobjaví dvojica juniorov. „Hrať nebude Halaj a Poliaček. Namiesto nich dostanú šancu ďalší juniori, konkrétne Matejka so Staroňom,“ informoval Dušan Halahija.

foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM