Tlačové správy

Sexi, charizmatické a umelecké: Divadelný striptíz už aj v Mikuláši. To bude predstavenie!

Takéto niečo sa nevidí každý deň, a u nás v Mikuláši už vôbec nie. Poviete si, divadelný striptíz? Veď to predsa nejde k sebe. Presvedčíme vás, že ide a úplne dokonalo!

Ilustračný obrázok k článku Sexi, charizmatické a umelecké: Divadelný striptíz už aj v Mikuláši. To bude predstavenie!
Zdroj: PR

Sever Slovenska v priebehu niekoľkých týždňov ovládnu striptéri. A nielen nejakí „obyčajní“ z baru, ale skutoční umelci, ktorí do svojich vystúpení okrem vlastnej kože dávajú hlavne srdce. Žilina, Ružomberok aj Liptovský Mikuláš sa stanú dejiskom série divadelných predstavení s názvom Len pre ženy Tour 2016.

Veľkolepé, jedinečné a všetkým bude naozaj horúco! Viac nám však prezradil jeden z profesionálnych striptérov a manažér tohto turné Diego 001.

Čo máme chápať pod pánskym striptízovým predstavením v divadle?

Striptíz v divadle má inú vážnosť. Filozofia DIRTYY BOYZZ je predvádzať striptíz tak, ako bol stvorený, čiže na štýl kabaretu, kde diváčka zažije počas 2-hodinového programu rôzne tématické a hrané vystúpenia. Sú vkusné, elegantné, nevtieravé a prídu si na svoje všetky generácie. Navyše, po takýchto vystúpeniach diváčky odchádzajú s dobrou náladou a pozitívnou mienkou, že striptíz na Slovensku sa dá robiť aj inak.

Striptíz a divadlo. Ide to vôbec k sebe? Striptíz bol predsa vždy pokladaný za barovú záležitosť…

Striptíz sa dá robiť všade, ale ako som už spomína, v divadle má inú vážnosť. Využívajú sa svetlá, kulisa a všetky divadelné vymoženosti, ktoré dotvárajú celý ten umelecký koncept. Bar či diskotéka je skôr o inej klientele, vekovo nižšej.
Divadlo navštívi veková kategória od 18 do cca 60 rokov a to je pre nás podstatné. A skupina DIRTYY BOYZZ sa uberá profesionálnou cestou, preto sa bude vyhýbať barom či diskotékam. Samozrejme, že sa môže objaviť naša show aj v priestoroch diskotéky, ale po zvážení teamu skupiny tak, aby spĺňala naše náročné kritériá.

Skúste porovnať kvalitu profesionálnych striptérov na Slovensku oproti zahraničiu.

Je to o mentalite každého národa. Slovensko je v tomto stále „zaspaté“ a s veľa predsudkami, čo sa snažíme odstrániť . Možno ste ani nevedeli, ale na Slovensku máme skutočne kvalitný výber striptérov a je len otázkou času, kedy sa vyrovanjú tým zahraničným. Vyžaduje si to ale tvrdú a zodpovednú prácu a hlavne pochopenie, čo má vlastne striptíz priniesť ľuďom a nie čo prinesie mne ako striptérovi.

Je u Sloveniek populárny? Aký typ žien podľa vás striptíz zaujme?

Slovenské publikum je vďačné. Dámy, ktoré prídu na našu show sú odviazané, veselé a pripravené resetovať hlavu. Je to ako keď ráno meditujete a nemyslíte na nič. Samozrejme to má učinok len vtedy, ak sa vykonáva striptíz vkusne a elegantne a hlavne nevtieravo

A čo muži? Vedia aj oni oceniť tento reset hlavy a pozerať na to ako na umenie?

Na moje prekvapenie sa stáva často, že chlapi chvália pánske vystúpenie. Avšak len vtedy, ak vidia, že striptér má ťažko odreté a vymakané telo, pracuje dobre s publikom a jeho show má hlavu a pätu. Vtedy to ocenia aj chlapi, čo nás teší.

Chystáte na jeseň spomínané turné Len pre ženy tour. Môžeme si teda predstaviť niečo ako z filmu Magic Mike s namakanou choreografiou?

Magic Mike je celosvetovo úspešný koncept a DIRTYY BOYZZ má vo svojom koncepte aj tento štýl tanca, ktorý je vylepšený o choreografiu známeho tanečníka Johnyho Mečocha. Takže dámy sa majú skutočne na čo tešiť – na turné LEN PRE ŽENY TOUR, ktoré odštartovaol 16. septembra v Lučenci, v Liptovskom Mikuláši bude 21.10.2016.

VSTUPENKY na predstavenie v Liptovskom Mikuláši, ktoré sa bude konať 21.10. v LIPTOV ARÉNE o 20:00 hod, si môžete zakúpiť na stránke predpredaj.sk

Ako sa človek vlastne dostane k profesionálnemu striptízu? Existujú nejaké konkurzy?

Organizujú sa castingy, ale väčšinou to ide cez známych a odporúčania a potom sa ukáže, či daný uchádzač má predpoklady robiť túto profesiu. Väčšinou píšu záujemcovia mne, pretože ma poznajú po celom Slovensku a ja si ich testujem hlavne pár dôležitými otázkami, ktoré ma presvedčia, či sú vhodní adepti na pozíciu striptéra alebo nie.

Aké má mať teda striptér predpoklady? Len o peknom tele to asi nie je…

Musí mať charizmu a musí byť lojálny, zodpovedný k tejto práci a hlavne musí mať v hlave jasno, že toto je to, čo chce robiť. Baviť ľudí a odovzdať im kus seba.

Ako táto práca ovplyvní život striptéra? Aký je napríklad váš život?

V prvom rade je profesionálny striptér slobodný človek. Uživí sa veľmi dobre a robí to, čo ho baví. A to je predsa podstata, nie?
Mne osobne zmenil striptíz život. Spoznal som zaujímavých ľudí, precestoval Európu, naučil sa dva cudzie jazyky. Žijem slobobne a riadim si život podľa seba, nie podľa druhých.
Založením DIRTYY BOYZZ si plním sny, tak verím, že to klapne na 100%. Máme plány vystupovať po celom svete a sme na dobrej ceste k tomu, aby nám to vyšlo a aj takto sme trošku preslávili slovenských junákov :)

Pozdravujem všetky čitateľky a prídite sa presvedčiť, že všetky moje slová sú uprimné a pravdivé :)

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Sexi, charizmatické a umelecké: Divadelný striptíz už aj v Prešove. To bude pred
3
Galéria
Zdroj: PR
Sexi, charizmatické a umelecké: Divadelný striptíz už aj v Mikuláši. To bude pre
1
Galéria
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM