Erik Bojničan Rôzne Rôzne

Sezónu na Chopku odpália v hollywoodskom štýle: Vieme, na ktorých zjazdovkách začne lyžovačka už tento týždeň!

Lyžovačka na Chopku začína už tento týždeň. Medzi zjazdovkami sú aj také, ktoré sa spustia po prvýkrát a okrem toho sa chystá večer plný hviezd v hollywoodskom štýle!

Ilustračný obrázok k článku Sezónu na Chopku odpália v hollywoodskom štýle: Vieme, na ktorých zjazdovkách začne lyžovačka už tento týždeň!
Zdroj: TASR

Červený koberec, žiara reflektorov, živé sochy, krásne ženy ako ozdoby večera, nablýskané fotoaparáty, luxusné autá, vzrušujúca atmosféra amerického „Zlatého veku Hollywoodu" a explózia najlepšej tanečnej hudby – presne taká bude podľa informácií od hovorkyne Tatry Mountain Resorts Zuzany Fabianovej sobotná oskarová noc pod Chopkom. Večer plný hviezd a známych osobností rozprúdi filmový žúr 5. decembra 2015 o 21:00, ktorý oficiálne otvára tohtoročnú lyžiarsku sezónu v Nízkych Tatrách.

Na svoje si prídu aj nároční lyžiari

„Lyžiari si môžu natrénovať svoje prvé oblúčiky a oprášiť techniku jazdy už piatok 4. decembra, kedy sa po prvý krát spustí zjazdovka Biela Púť na severnej strane Chopku a zjazdovka č. 31 pre náročnejších lyžiarov s názvom Slnečná na južnej strane Chopku,“ hovorí Fabianová, podľa ktorej v piatok 4. decembra si lyžiari prídu na svoje vo Vysokých Tatrách na Štrbskom Plese na zjazdovkách Interski, Junior a Turistická.

Spustí sa viac ako 10 km zjazdoviek

Ako ďalej povedala hovorkyňa, od 5. decembra sa môžu všetci tešiť na viac ako 10 km spustených zjazdoviek na severnej aj južnej strane Chopku (v prevádzke budú zjazdovky: č.2a Májová Rovná hoľa – Priehyba; č.2b Májová Priehyba Jasná; č.13 Biela Púť; č.14 Lúčky; č.5 Turistická; č.11 časť zjazdovky FIS; traverz č.43 Turistická – FIS; č.31 Slnečná a č.36 Krupová).

Na spustenie sa postupne pripravujú ďalšie zjazdovky vo vyšších polohách. Bližšie informácie k stavom zjazdoviek a prevádzkovej dobe lanoviek budú priebežne aktualizované,“ prezradila Fabianová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM