Tomáš Batiz Futbal Šport

Slovnaft Cup aj s Tatranom: Ako sa darilo Liptákom na ihrisku Višňového?

Futbalisti MFK Tatran Liptovský Mikuláš odohrali ďalší zápas Slovenského pohára, v ktorom sa predstavili na ihrisku Višňového. Hostia z Liptova potvrdili rozdiel v kvalite.

Ilustračný obrázok k článku Slovnaft Cup aj s Tatranom: Ako sa darilo Liptákom na ihrisku Višňového?
Foto: Tomáš Batiz

Púť Liptákov v rámci Slovnaft cupu pokračovala na ihrisku 5. ligového žilinského tímu z Višňového. Hostia sa už v 14. minúte dostali do vedenia, po tom čo sa strelecky presadil Matić. Už o niekoľko minut sa Liptovský Mikuláš dostal do dvojgolového vedania zásluhou Jasenovského. Rozdiel triedy potvrdil tretím gólom Ferenčík, ktorý tak v 22. minúte upravil na 3:0. Do polčasu videli diváci na žilinskom trávniku ešte jeden gól a to v 36. minúte, keď na 0:4 zvyšoval Gerec.

Dráma sa nekonala

V druhom polčase sa hra vyrovnala. Višňovému sa v 55. minúte podarilo znížiť na 1:4, keď sa strelecky presadil Németh. Do konca zápasu sa už skóre nezmenilo. “Ja si myslím, že sme zápas zvládli. O výsledku sme rozhodli už v prvom polčase. Do druhého dejstva sme trošku ľahkovážne nastúpili, dostali sme zbytočný gól,” zhodnotil Ján Papaj, športový riaditeľ MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Liptovské derby

Ďalším prípadny súper, v Slovenskom pohári, vzíde z dvojice VSS Košice a Liptovský Hrádok. “Bude to veľmi zaujímavé. Určite by nás potešilo, keby postúpi Liptovský Hrádok a stretli by sme sa v pravom liptovskom derby,” dodal Papaj.

TJ Višňové – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:4 (0:3)

  • Góly: 55. Németh – 14. Matić, 16. Jasenovský, 22. Ferenčík, 36. Gerec
  • TJ Višňové: Kramar – Hubočan, Laš, Turský, Papajčík, Majtanik, Kočiš, Ondruš, Tažký, Németh(K), Drahno.
  • MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Ferenčík, Janec, Gerec, Poremba, Matić, Staš, Jasenovský, Kreva, Kucharčík(K), An­drić
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM