Michal Paška Futbal

Strapáč skončil na poste trénera MFK Tatran!

Utorkový zápas prvého kola Slovenského pohára s Michalovcami (0:1) bol pre Pavla Strapáča posledným vo funkcii trénera MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Nahradí ho Peter Kurek.

„Z Liptovského Mikuláša odchádzam na vlastnú žiadosť. Rozhodol som sa tak po dlhšom, zodpovednom zvážení,“ povedal dnes už bývalý tréner mikulášskeho účastníka druhej futbalovej ligy Pavol Strapáč pre www.mikulas24.sk.

Strapáč pôsobil v Tatrane od minulého leta a u fanúšikov bol obľúbený. „Myslím si, že sme odviedli kus poctivej roboty, za ktorú sa nemusíme hanbiť. V Slovenskom pohári sme sa dostali medzi osem najlepších tímov, čo bol veľký úspech futbalu v Liptovskom Mikuláši. Odviedol som maximum, čo sa pre klub dalo urobiť. Odchádzam s pocitom dobre urobenej práce,“ uviedol.

V uplynulej sezóny skončil Pavol Strapáč s mužstvom na peknom šiestom mieste, iba o skóre za piatym Sencom. „MFK Tatran želám, aby napredoval a na jeho zápasy chodilo čo najviac spokojných divákov. Jeho výsledky budem určite sledovať, aj keď si chcem teraz od futbalu trocha oddýchnuť,“ dodal Pavol Strapáč.

„Novému trénerovi prajeme, aby do mužstva priniesol očakávaný impulz. Peter Kurek, ktorý naposledy pôsobil v MŠK Fomat Martin, sa k nám vracia po nie dlhom čase. V klube úspešne pôsobil už v sezóne 2005/2006, keď sme postúpili do východnej skupiny druhej ligy,“ informovali predstavitelia MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM