Tlačové správy

SÚŤAŽ: Richard Müller predstaví svoje TO NAJLEPŠIE TOUR 9. decembra v Ružomberku

Slovenská hudobná legenda Richard Müller očaril východné aj stredné Slovensko! Doterajšie vypredané koncerty jesennej časti „To najlepšie tour“ sprevádzali nadšené ohlasy publika a standing ovations.

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ:  Richard Müller predstaví svoje TO NAJLEPŠIE TOUR 9. decembra v Ružomberku
6
Galéria
Zdroj: KALAMA PRODUCTION

Obľúbený spevák sa teší, že hity „Milovanie v daždi“, „Rozeznávám“, „Koniec sveta“, „Po schodoch“ a ďalšie v šansónových úpravách fanúšikov očarili. Do programu zaradil aj dve novinky z jubilejného albumu „55“, ktorý len nedávno pokrstil. Aj live sa mu potvrdilo, že singel „Julia Roberts“ je už teraz hitom, ktorý sa ľuďom veľmi páči, rovnako ako titulná pieseň nového albumu s rovnomenným názvom. Nenechajte si ujsť krásne úpravy najväčších hitov Richarda Müllera v neopakovateľnom podaní 9. decembra v Kultúrnom dome Andreja Hlinku v Ružomberku.

Richard Müller opäť nesklamal fanúšikov a to, čo doteraz predviedol na koncertoch jesennej časti „To najlepšie tour“, ich doslova ohromilo. Šansónové úpravy Richardových najväčších hitov Milovanie v daždi“, „Rozeznávám“, „Koniec sveta“ či „Po schodoch“ ľudí uchvátili.

„Východoslovenské publikum nikdy nesklamalo. Bolo to super! Ale už sme boli aj na strednom Slovensku a ani toto publikum nezaostáva. Krásne sa mi spieva, lebo ľudia výborne reagujú a mňa to nabíja energiou. Mám radosť, lebo vidím, že sa mi podarilo potešiť ich,“ vraví nadšený Richard Müller.

Legendárny spevák nedávno oslávil významné životné jubileum a pri tejto príležitosti vydal nový album s príznačným názvom „55“, ktorý mnohí označujú za majstrovské dielo. Hudbu mu zložil Ondřej Gregor Brzobohatý, texty písal Richard s Petrom Uličným.

„Do programu turné sme aktuálne zaradili aj dve skladby z nového albumu. Pesničku „Julia Roberts“, ktorá je aj aktuálnym singlom, a tiež titulnú pesničku „55“. Ľudia na ne reagujú veľmi dobre. Všetky piesne na novom albume sa ma nejakým spôsobom týkajú a vypovedajú o tom, aký teraz som. Napríklad „Julia Roberts“ alebo „Adieu Adele“ je o nenaplnenej láske. V ďalších hodnotím, ako tých 55 rokov ubehlo. Pevne verím, aj na základe reakcií publika, že sa nám podarilo urobiť nádherný album,“ dodal Richard Müller.

Legendárny hudobník sa po koncertoch v Českej republike v decembri s kapelou presunie na západ Slovenska. V rámci zimnej časti tour zavíta aj do Ružomberka, kde 9. decembra v Kultúrnom dome Andreja Hlinku zahrá svoj najlepší program.

Vstupenky sú k dispozícii v sieti www.predpredaj.sk a v Informačnom centre v Ružomberku.

Vyhodnotenie súťaže o lístky na koncert!

Linda Lukáčová, Anna Ferková, Tibor Fabiš, Edita Klátiková

Zdroj: KALAMA PRODUCTION
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM