Iné športy

Svetové juniorské zlato ostalo doma: Peťa Vlhová ho drží pevne v rukách!

Piatkový podvečer patril na hlavnom liptovskomikulášskom námestí opäť dekorovaniu najlepších lyžiarov z Majstrovstiev sveta juniorov v alpských disciplínach. O niečo významnejší ho spravila domáca lyžiarka Petra Vlhová, ktorá si pred svojimi rodákmi prebrala cenný zlatý kov.

Ilustračný obrázok k článku Svetové juniorské zlato ostalo doma: Peťa Vlhová ho drží pevne v rukách!
Foto: Slávka Kellová

Meno lyžiarky Petry Vlhovej z Liptovského Mikuláša dnes rezonovalo zo svahov Nízkych Tatier do celého sveta. Mladá športovkyňa, do ktorej všetci vkladali najväčšie nádeje, nesklamala a v lyžiarskom stredisku Jasná zajazdila svoj najlepší čas. Zo zisku zlata na domácej pôde neskrývala obrovskú radosť. „Dala som do toho všetko a vyšlo to. Som veľmi rada, že sa mi to podarilo po dlhej pauze spôsobenej zranením. Teší ma, že som titul získala doma. Ďakujem všetkým, ktorí sa starali o trať, rodičom, trénerovi, Veronike, ktorá ma tu naozaj podporovala. Patrí im moje veľké ďakujem,“ povedala šťastná Vlhová v cieli.

Takmer podobnú radosť mali aj fanúšikovia, ktorí jej prišli vyjadriť podporu do centra Liptovského Mikuláša. Početné publikum dalo svojim jasotom presvedčivo najavo, že jej celosvetový úspech viac než doprajú.

Súvisiaci článok:

Fantastický výkon Peti Vlhovej na MSJ v Jasnej: Pre Slovensko získala zlato!

Global24/tasr

Peťa Vlhová dekorovanie
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM