Rôzne

Svetový pretek v alpskom lyžovaní: Lepšiu reklamu sme si nemohli priať!

Juniorský svetový šampionát v zjazdovom lyžovaní (26. 2. – 6. 3.) v Jasnej s približne 600 účastníkmi z takmer 50 krajín je podľa všetkých zainteresovaných pre najväčšie slovenské lyžiarske stredisko výbornou reklamou v zahraničí.

Ilustračný obrázok k článku Svetový pretek v alpskom lyžovaní: Lepšiu reklamu sme si nemohli priať!
Foto: Slávka Kellová

„Nesmierne veľký dosah majú najmä televízne prenosy, ktoré sledujú športoví fanúšikovia po celom svete. Je to ideálna prezentácia nielen Jasnej, ale celého nášho turisticky mimoriadne atraktívneho regiónu,“ skonštatovala riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu Región Liptov Darina Bartková.

Záujem o návštevu Liptova tak môže podľa nej výrazne vzrásť aj medzi úplne novou klientelou. „Napríklad, niektorí novinári sa vrátili do Jasnej po troch desaťročiach a neskrývali nadšenie, ako sa v poslednom období mení na moderné stredisko,“ skonštatovala hovorkyňa prevádzkovateľskej spoločnosti Tatry mountain resorts Zuznana Fabianová.

„Tieto vydarené majstrovstvá sveta pomohli určite vrátiť Jasnú po dlhej odmlke na mapu najprestížnejších zjazdárskych súťaží. Robíme všetko pre to, aby sme nemuseli dlhšie čakať na ďalšiu obdobnú príležitosť,“ dodala s tým, že vrcholné podujatie sa prejavilo aj na vyššej obsadenosti hotelov.

Foto: ilustračné, tmr

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM