Iné športy

Sympatická mikulášanka Dominika vynechá najbližšiu sezónu: Tréningy fitnessky však pokračujú, VIDEO z fitka

Mladá Liptáčka Dominika Multáňová má za sebou jednu z najúspešnejších sezón, v ktorej sa jej viackrát podarilo dostať na stupne víťazov. Rodáčka z Liptovského Mikuláša plánuje najbližšiu sezónu vynechať.

Ilustračný obrázok k článku Sympatická mikulášanka Dominika vynechá najbližšiu sezónu: Tréningy fitnessky však pokračujú, VIDEO z fitka
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Sympatická fitneska Dominika Multáňová má za sebou skvelú sezónu, v ktorej sa jej podarilo triumfovať na majstrovstvách sveta žien, ako aj zvíťaziť na americkom Arnold Classic. „Dominika má za sebou určite skvelú sezónu. Treba povedať, že sa jej podarilo zvíťaziť na viacerých veľkých podujatiach. Určite sme radi, že sa nám podarilo obhájiť 3. miesto v Azerbajdžane, ako aj získať 3. miesto v Baku,“ rozpráva o minulej sezóne Multáňovej jej tréner Ľubomír Hečko.

Po náročnej sezóne zaslúžený oddych

Hneď po skončení sezóny odcestovala mladá fitneska z Liptovského Mikuláša na rodinnú dovolenku do Egypta.

„Leto bolo pre mňa skutočne úžasné. Hneď po skončení súťažnej sezóny som absolvovala dovolenku v Egypte, ktorú som si noazaj užila naplno a výborne som zregenerovala. Po dovolenke nám prialo počasie aj v Liptovskom Mikuláši, takže som striedala oddych s tréningom,“ vracia sa k letu Dominika Multáňová.

Budúcu sezónu plánuje vynechať

Dominika Multáňová má za sebou viacero sezón, ktoré absolvovala bez prestávky. Najbližšiu plánuje vynechať. „Posledné dve súťažné sezóny nasledovali hneď po sebe bez prestávky, takže som pretekala skoro celý rok bez prestávky čo mi dalo dosť zabrať. V závere sezóny som dosť cítila únavu a spoločne s trénerom sme sa dohodli, že najbližšiu sezónu vynechám,“ informuje o najbližšej sezóne Multáňová.

Okrem seba trénuje i iných

Svoje dlhoročné skúsenosti odovzdáva Multáňová svojim zverencom už niekoľko mesiacov. Pre mnohé dievčatá sú jej rady na nezaplatenie. „Trénovanie s ľuďmi ma naozaj baví a musím povedať, že som sa v tom našla. Venujem sa aj dievčatám, ktoré sa chytajú na súťaž a spolu dolaďujeme pózovanie a prezentáciu na pódiu. Odovzdávam im veľa skúseností, ktoré mám a vystríham ich pred možnými chybami," dodáva s úsmevom Dominika Multáňová.

Ukážka tréningu mikulášskej fitnesky Dominiky Multáňovej
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM