Tomáš Batiz Správy

Takáto pohoda bola na Mikulášskej pohode: Pozrite si vydarené FOTO

Mikulášska pohoda sa uskutočnila aj tento rok v liptovskomikulášskej mestskej časti Ploštín. Prekvapil nielen vysokou účasťou ľudí, ale aj príjemnou atmosférou.

Ilustračný obrázok k článku Takáto pohoda bola na Mikulášskej pohode: Pozrite si vydarené FOTO
28
Galéria
Zdroj: Mesto Liptovský Mikuláš

Mikulášska pohoda vyvolala v návštevníkoch nefalšovaný pocit návratu do pretrvávajúcej prázdninovej pohody. V Ploštíne pri urbárskom dome sa zabavili dve tisícky Mikulášanov. „Skutočným lákadlom bola legendárna česká kapela Katapult a Pohodu vyšperkoval svojimi trefnými komentármi známy moderátor Jožo Pročko,“ informuje Ján Sokolský z vedenia mesta.

Súboj strongmanov

Už tradičnou súčasťou mestskej akcie sa v spolupráci so Slovenskou asociáciou silných mužov stalo aj súperenie borcov, ktoré sa nieslo v duchu adrenalínu a súťaživej zábavy. Súboj strongmanov o stredoeurópsky pohár predstavil disciplíny, pri ktorých si bežný smrteľník nevie vysvetliť zákony fungovania zemskej príťažlivosti. Borci nosili tristokilové kufre, dvestokilové drevené klady a roztŕhali osobné automobily, to všetko obmedzení časovými limitmi a podporovaní uznanlivými reakciami divákov.

Pritiahli viac divákov

„Na Mikulášskej pohode pracuje veľký tím ľudí, keďže však išlo už o tretí ročník tohto podujatia, vychytali sme muchy z predošlých ročníkov a pritiahli o to viac divákov, ako predchádzajúce roky, čo svedčí aj o efektívnosti tejto akcie. Aj budúci ročník sa už môžu milovníci tohto podujatia tešiť na zábavu, ktorá je určená svojim širokým záberom programu pre veľké spektrum divákov,“ vysvetlila Soňa Višňovská z oddelenia marketingu a podnikania na Mestskom úrade v Liptovskom Mikuláši.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM