Romana Buganová Kultúra

Takáto pohoda bola na Mikulášskej pohode: Pozrite si vydarené FOTO + VIDEO

Prvý ročník Mikulášskej Pohody, ktorý sa uskutočnil v liptovskomikulášskej mestskej časti Ploštín, bol ešte úspešnejší, ako ten predchádzajúci. Prekvapil nielen vysokou účasťou ľudí, ale aj príjemnou atmosférou.

Ilustračný obrázok k článku Takáto pohoda bola na Mikulášskej pohode: Pozrite si vydarené FOTO + VIDEO
Foto: Romana Buganová / Zdroj: Dnes24.sk

Vydarené podujatie prišiel otvoriť primátor mesta Liptovský Mikuláš Ján Blcháč. „Už v minulom roku sme toto podujatie organizovali ako občianske združenie Ľuďom Mikuláša, sme radi, že sa v tomto roku našli rôzni spoluorganizátori a my akcie takéhoto typu vždy veľmi radi podporíme,“ uviedol primátor.

Program pohody odštartovali kynológovia so svojimi štvornohými miláčikmi, na rad prišli aj silní muži, ktorí si zasúťažili o zisk titulu na Stredoeurópskom pohári silných mužov s názvom Strongman. Prečo sa toto významné športové podujatie stalo súčasťou Mikulášskej pohody v Ploštíne má svoj dôvod. „Je to veľmi jednoduché, ja som rodák odtiaľto a aj minulý rok sme zožali veľký úspech, divákom sa to páči, preto som neváhal a zorganizovali sme to opäť v mojom rodisku,“ prezradil prezident Slovenskej asociácie silných mužov Vladimír Bátik.

Súčasťou kultúrneho programu sa stala tanečná skupina Freeze a po nej nasledovali len a len hviezdy. Vhodnou voľbou na Liptove je obľúbené domáce hudobné zoskupenie Ploštín Punk, ktoré dokáže dostať do varu každú vekovú kategóriu. V tanečnej nálade návštevníkov bavila aj slovenská špička Vašo Patejdl s Jánom Balážom, ktorí už majú svoje ruky zvečnené na chodníku slávy na Liptove. „Na Liptov chodím veľmi rád, mám tu veľa kamarátov, je tu krásna príroda a veľa kútov, kde sa dá oddýchnuť, viac menej tu chodím relaxovať, takže keď mi odtiaľto príde pozvanie, neodmietam,“ vyjadril svoj vzťah k Liptovu Vašo Patejdl.

V rámci tomboly organizátori potešili návštevníkov a rozdali veľké množstvo cien. Program zavŕšila tanečná zábava pod holým nebom.

Najväčšie ťaháky Mikulášskej pohody
1
Galéria
Mikulášska pohoda v Ploštíne - Fotogaléria
29
Galéria
Foto: Romana Buganová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM