Tomáš Batiz Futbal

Tatran čaká prvý zápas jarnej časti: Na úvod privítajú lídra z Košíc

Futbalisti Liptovského Mikuláša majú pred sebou prvý zápas v jarnej časti. Zverenci Jozefa Kostelníka privítajú na domácom ihrisku vedúce VSS Košice.

Ilustračný obrázok k článku Tatran čaká prvý zápas jarnej časti: Na úvod privítajú lídra z Košíc
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Sezóna druhej najvyššej slovenskej ligy začala už pred týždňom, lenže Liptáci prvý zápas neodohrali pre zlý terén na ihrisku Spišskej Novej Vsi. “Prvý majstrovský zápas nám odložili pre zlý terén. Kabína sa veľmi teší, že začína jarná časť,” informuje pred zápasom Ján Papaj, výkonný riaditeľ klubu.

Na úvod lídrom tabuľky

Futbalistov Liptovského Mikuláša nečaká v prvom domácom zápase ľahký súper. Dva zápasy pred koncom reorganizácie súťaže odohrajú mikulášski futbalisti zápas s lídrom tabuľky z Košíc. “Máme na začiatok ťažkého súpera. Košice vyhrali v prvom majstrovskom zápase s Bardejovom vysoko 4:1. Verím, že odohráme na domácom ihrisku dobrý výsledok a potešíme divákov," pokračoval ďalej Papaj, ktorý ďalej informoval aj o stave hráčov v kabíne. “K dispozícii sú všetci hráči, ktorí sú napísaní na súpiske. Momentálne nás našťastie netrápia žiadne zranenia.”

Potrebujú aspoň tri body

V úvode jarnej časti čakajú Liptákov ešte dva zápasy pred tým ako sa celá súťaž rozdelí na dve časti. “Potrebujeme minimálne ešte jedno víťazstvo, aby sme mali takú pohodu a istý postup. Posledný zápas v Dolnom Kubíne nehráme, kvôli tomu že klub odstúpil zo súťaže. Štyri body máme na istý postup, ale verím, že nám budú stačiť aj tri,” priznal ďalej Ján Papaj, výkonný riaditeľ klubu.

Cieľ do jarnej časti majú jasný

Liptovský Mikuláš skončil poslednú sezónu na historicky najlepšom mieste v novodobej ére klubu. Vedenie Liptákov si zadefinovalo jasný cieľ. Zopakovať minuloročný úspech. “Máme cieľ skončiť čo najlepšie v tabuľke. Chceme však určite zopakovať minuloročné štvrté miesto,” dodal na záver Papaj.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM