Tomáš Batiz Futbal

Tatran má za sebou generálku na sezónu: Strelecké trápenie a dva góly súpera

Futbalisti Liptovského Mikuláša sú v posednej časti prípravy na jarnú časť sezóny. V generálke neuspeli na ihrisku Prešova.

Ilustračný obrázok k článku Tatran má za sebou generálku na sezónu: Strelecké trápenie a dva góly súpera
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Príprava futbalistov Liptovského Mikuláša vyvrcholila posledným prípravným zápasom v Prešove, v ktorom mikulášski futbalisti prehrali 0:2. “Boli sme vyrovnaným súperom domácemu Prešovu, ale trápili sme sa v koncovke. V prvom polčase sme spravili dve chyby, z ktorých súper vyťažil maximum. Mrzí nás, že zápas pred sezónou sme sa nepresadili v útoku,” zhodnotil po zápase výkonný riaditeľ klubu Ján Papaj.

Liptovský Mikuláš počas zimnej prípravy odohral osem prípravných zápasov, v ktorých dvakrát naplno bodoval, dvakrát remizoval a štyrikrát nestačil na súpera. V sobotu 5. marca čaká zverencov Jozefa Kostelníka prvý zápas sezóny, v ktorom sa predstavia na ihrisku Spišskej Novej Vsi. “Zostavu v poslednom zápase sme tvorili zhruba podobne, ako by mala vyzerať v prvom zápase sezóny. Uvidíme, ako dopadne zranenie Pastvu, ktorého trápi členok, okrem toho sa v Prešove zranil Gerec, takže všetko uvidíme v najbližšej dobe,” pokračoval ďalej Papaj.

Pred štartom jarnej časti Liptáci ešte absolvujú sústredenie v Tatrách. “Celú prípravu sme absolvovali v domácich podmienkach, takže sme chceli aby sa hráči trošku etablovali v nových podmienkach. V tíme sú aj noví hráči, treba aj touto formou utužiť kolektív,” informoval na záver Papaj, výkonný riaditeľ klubu.

1.FC Tatran Prešov – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 2:0 (2:0)

Liptovský Mikuláš: Macík – Papaj, Kubena, Kucharčík, Mizerák – Lišivka, Poremba, Laco, Staš, Jasenovský – Gerec (35. Vandraško)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM