Michal Paška Futbal

Tatran prehral štvrtý zápas v rade!

Nepekná séria! V dnešnom stretnutí 29. kola druhej futbalovej ligy nestačili hráči MFK Tatran Liptovský Mikuláš na súpera z Rimavskej Soboty.

Pred slabou diváckou kulisou a v nefutbalovom počasí chceli domáci prerušiť sériu troch prehier v rade. Nepodarilo sa im to. V 38. minúte sa hostia dostali do vedenia. Ako sa ukázalo neskôr, gól Ďuricu bol jediný v celom stretnutí.

To bolo poznačené malým počtom šancí. Tatran mohol vyrovnať po Labunovej hlavičke zo 65. minúty. O štyri minúty Labaška centroval do šestnástky, no predviedol sa brankár Rimavskej Soboty. Hostia v 81. minúte nepremenili pokutový kop.

Peter Kurek, tréner Liptovského Mikuláša: „Stále potrebujeme víťazstvo, aby sme sa zachránili v súťaži. Z našej strany to bol dnes bojovný výkon. Na tomto teréne sa nedalo hrať kombinačne. V našom výkone sa vyskytli veľké technické nedostatky. Vieme, ktorí chlapci na to nemajú a v lete skončia. Čo musím zdôrazniť, to bol výsmech rozhodcu. Pri jedenástke hostí beží od polovice ihriska a vidí faul v šestnástke na čiare. Dve alebo tri minúty pred koncom, keď Labuna stiahnu v päťke pred zakončením, vtedy rozhodca jedenástku neodpíska.“ MFK Tatran Liptovský Mikuláš – MŠK Rimavská Sobota 0:1 (0:1) Gól: 38. P. Ďurica. Žlté karty: Šupej, Fótyik – P. Ďurica **Rozhodovali: D. Sedlák – Martiš, Roszbeck. **Divákov: 200. **Liptovský Mikuláš: **Šavol – Labun, Labaška, Janec, Šupej, Rezer (63. Paděra), Kubus (55. Popik), Líšivka, Balluch (46. Pastva), Šlosár, Fotyik.

foto: Tomáš Batiz

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM