Tomáš Batiz Futbal

Tatran s ďalšou prehrou: Liptáci nestačili na Šamorín

V 7. kole nadstavbovej časti II. futbalovej ligy sa proti sebe stretli MFK Tatran Liptovský Mikuláš a FC ŠTK 1914 Šamorín. Liptáci u súpera opäť neuspeli.

Ilustračný obrázok k článku Tatran s ďalšou prehrou: Liptáci nestačili na Šamorín
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Futbalisti Liptovského Mikuláša si ešte na jar z ihriska súperov plný bodový zisk neodniesli. V stredajšom zápase nestačili ani na Šamorín, ktorému podľahli 1:2.

Liptáci sa síce v úvodných minútach dostali do vedenia gólom mladého Staša, ale v 34. minúte inkasovali po góle Da Cruza. V druhom dejstve Tatran nevyužil viaceré veľké šance, čo ho nakoniec mohlo mrzieť, keďže Šamorín v 64. minúte rozhodol zápas z pokutového kopu. V záverečnej dvadsaťminútovke sa hra kúskovala a žiaden z tímov sa už do väčšej šance nedostal.

„Dostali sme sa v úvode do vedenia, ale o to sme následne prišli. Mrzí nás táto strata bodov, ale musíme sa zamyslieť, pretože v posledných zápasoch inkasujeme rozhodujúce góly práve z pokutových kopov,“ skonštatoval Ján Papaj, športový riaditeľ a hráč MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

FC ŠTK 1914 Šamorín – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 2:1 (1:1)

  • Góly: 34. Silvino Da Cruz, 64. Silvino Da Cruz (pen.) – 28. Staš
  • MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Očenáš, Papaj (73. Andrić), Poremba, Matić, Staš, Jasenovský (69. Laco), Lišivka ©, Kreva, Kucharčík, Jánošík (46. Janec)
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM