Tomáš Batiz Futbal

Tatran s predstavil na ihrisku v Pohroní: Strelecké trápenie na oboch stranách

Futbalisti Liptovského Mikuláša odohrali zápas na ihrisku FK Pohronie. Ako sa darilo Liptákom v bojoch o postup do Fortuna ligy?

Ilustračný obrázok k článku Tatran s predstavil na ihrisku v Pohroní: Strelecké trápenie na oboch stranách
Foto: Tomáš Batiz

Liptáci sa v rámci 9. kola nadstavby predstavili na ihrisku v Pohroní. Liptáci po predošlej domácej prehre s Nitrou 1:3 nedokázali na ihrisku súpere skórovať. V koncovke sa trápilo aj Pohronie, ktoré Macíka neprekonalo. Liptáci po tomto zápase poskočili na 3. mieste, kde na lídra strácajú šesť bodov. „Prvých desať minút boli domáci lepší. Potom sme zlepsili pohyb, pridali na dôraze a hral sa obojstranne dobrý futbal s niekoľkými šancami na obidvoch stranách. Snažili sme sa až do konca zápasu streliť víťazný gól, ale nepodarilo sa nám to,“ povedal po zápase trénera Liptákov Jozef Kostelník.

FK Pohronie – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 0:0 (0:0)

  • ŽK: 62. Matúškovič – 45. Mizerák, 82. Jasenovský, 84. Šimún, 90. Pastva, 90. Laco
  • FK Pohronie: Holec – Sekereš ©, Prikryl, Pelegríni, Frimmel, Garaj, Hudák, Paraj, Poliaček(85.Ce­plák), Sojka(65.Blahút), Matuškovič(77­.Bališ)
  • MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Macík – Šimún, Kubena, Kucharčík, Papaj(74.Hirka), Gerec, Mizerák, Staš(24.Laco), Jasenovský(82­.Vandraško), Lišivka ©, Pastva
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM