Slávka Kellová Futbal

Tatran skúšal ôsmich hráčov, na Nitru nestačil

Druholigoví futbalisti MFK Tatran Liptovský Mikuláš dnes odohrali v rámci zimnej prípravy druhý zápas. V Dolnom Kubíne prehrali s účastníkom najvyššej slovenskej futbalovej súťaže FC Nitra 1:3.

V sobotu Tatran doma najtesnejšie podľahol Košiciam, dnes nestačil na Nitru. Stretnutie sa hralo v Dolnom Kubíne, kde je mužstvo spod Zobora na sústredení. Corgoňligový tím strelil do prestávky dva góly, ku ktorým pridal v druhom polčase ešte jeden presný zásah. Za Mikulášanov skóroval v druhom dejstve Tasič (srbský hráč, ktorý je na skúške v MFK Tatran).

„V dnešnom stretnutí sme vyskúšali ďalších ôsmich hráčov. Tomu zodpovedala aj naša hra v prvom polčase, ktorá bola rozhádzaná. Po prestávke to už bolo vyrovnanejšie, podarilo sa nám aj streliť gól,“ zhodnotil tréner MFK Tatran Peter Kurek, podľa ktorého aj tento prípravný zápas splnil svoj účel.

„Zo skúšky v našom klube odišli ďalší traja hráči. Nespĺňali kritériá na druhú ligu. Už v sobotu odohráme na domácom umelom trávniku ďalšie prípravné stretnutie. O 11:00 hodine privítame Lipany,“ dodal tréner MFK Tatran.

autor: Michal Paška ilustračné foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM