Tomáš Batiz Futbal

Tatran uspel s nováčikom z Komárna, tréner Šino: Nebolo to ľahké víťazstvo

Futbalisti Liptovského Mikuláša privítali v 7. kole II. ligy súpera z Komárna.

Ilustračný obrázok k článku Tatran uspel s nováčikom z Komárna, tréner Šino: Nebolo to ľahké víťazstvo
Zdroj: MFK Tatran Liptovský Mikuláš

Tatranci výborne zachytili úvod zápasu. Už 19. minúte vyhrávali 2:0, po tom čo najskôr v 14. minúte premenil pokutový kop Kucharčík, následne sa o päť minút presadil Tomášom aj Andrič. Komárno síce do polčasu znížilo na 1:2 zásluhou Moďorošiho, ale Tatranu vyšiel úvod aj v druhom dejstve. V 51. minúte sa persadil Staš, na ktorého o päť minút nadviazal svojim druhým gólom Andrič.

„Mali sme dobrý vstup do zápasu, kde sme dali dva góly. Súper nás síce zaskočil gólom na 1:2, ale našťastie sa mu nepodarilo vyrovnať. Naopak, my sme opäť ťažili zo skvelého úvodu v druhom polčase, kde sme dvoma gólmi upokojili našu hru,“ skonštatoval Ján Papaj, športový riaditeľ a hráč MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Pre futbalistov Liptovského Mikuláša je to už štvrtá výhra v sezóne. Zverenci trénera Jozefa Šina majú na konte štrnásť bodov a na priebežného lídra z Košíc strácajú štyri body. "Cieľom zápasu bolo vyhrať, pretože chceme byť na špici tabuľky. Povedali sme si cez polčas, že už nemôžeme inkasovať, naopak musíme nejaké góly pridať. Nebolo to ľahké víťazstvo,“ skonštatoval tréner domácich.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – KFC Komárno 4:1 (2:1)

  • Góly: 14. Kucharčík (pen.), 19. D. Andrić, 51. Staš, 56. D. Andrić – 36. Moďoroši
  • MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Očenáš, Papaj (73. Kapláň), S. Andrić, Staš, Lišivka, Kotora, D. Andrić (79. Laco), Kucharčík, Otruba (67. Thomka), On­drek

- KFC Komárno: Tomaš – Podlucký, Sekulić (62. Rodrigues), Morócz, Janček (71. Huszty), Moďoroši, Kuruc, Bilyk, Hovsepyan, Matić, Špak

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM