Tomáš Batiz Futbal

Tatran v poslednom zápase zdolal Sereď: Liptáci majú šancu skončiť na prvom mieste!

Futbalisti Liptovského Mikuláša v rámci druhej najvyššej slovenskej súťaže odohrali posledný zápas na ihrisku Serede.

Ilustračný obrázok k článku Tatran v poslednom zápase zdolal Sereď: Liptáci majú šancu skončiť na prvom mieste!
Zdroj: Dnes24.sk

Zverenci Jozefa Kostelníka odohrali posledný zápas v sezóne 2015/2016, v ktorom sa so svojimi fanúšikmi rozlúčili víťazstvom na ihrisku súpera v pomere 1:4. „Myslím si, že to bola jasná záležitosť, boli sme lepší, dominovali sme čo sme potvrdili aj štyrmi gólmi. Škoda, že sme v závere inkasovali,“ povedal hrajúci športový riaditeľ Ján Papaj.

Liptáci majú za sebou jednu z najlepších sezón vo svojej histórii. Na svoje konečné miesto v tabuľke DOXXbet ligy si však ešte musia počkať. „Už sme síce mali ukončenie sezóny, chlapci sa rozišli a majú dovolenky. Na diaľku budeme sledovať zápas v Prešove, ktorý rozhodne o našom umiestnení v tabuľke,“ pokračuje Papaj.

Práve zápas v Prešove bude pre Liptákov kľúčový, ak by východniari zaváhali, Tatran by skončil na prvom mieste, čím by sa ocitol na postupovej priečke do najvyššej súťaže. „Je to hudba budúcnosti, ale tým sa budeme zaoberať až potom,“ reagoval na margo postupu do Fortuna ligy Papaj.

ŠKF Sereď – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:4 (0:2)

Góly: 89. Lovás – 18. Laco, 28. Jasenovský, 72. Jasenovský, 77. Hirka ŽK: 34. Pellet, 56. Boženík, 78. Laura – 61. Jasenovský, 85. Mizerák Rozhodcovia: Piatka – Mókoš, Ferenc Divákov: 280

MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Macík(88.Mikušiak) – Šimún, Kubena ©, Kucharčík, Papaj(85.Vandraš­ko), Gerec, Mizerák, Laco, Jasenovský, Pastva, Poremba.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM